Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 19 апреля 2024
14:13

Новорічні кіноранки у бібліотеці

Посмотреть афишу: Новорічні кіноранки у бібліотеці Для всей семьи

Соціокультурний центр дніпровської центральної міської бібліотеки запрошує усіх бажаючих до перегляду новорічних кінострічок.

Чекаємо на Вас у теплих та затишних залах бібліотеки.

Більш детальна інформація: http://www.library.dp.ua/blog.php?id=4937

Адреса:  вул. Воскресенська, 23, соціокультурний центр (4-й поверх)
Телефон: (056) 740-38-05

2 січня, 10:00

СМОЛФУТ

Режисер: Кері Кіркпатрік, Джейсон Рейсіг
Актори: Ченнінг Татум, Джеймс Корден, Зендея Коулман, Коммон, Леброн Джеймс, Денні ДеВіто, Джина Родрігез, Яра Шахіді, Елі Генрі, Джиммі Татро
Жанр: мультфільм, комедія, пригоди, сімейний, фентезі, мюзикл
Країна: США
Рік: 2018 
Тривалість: 1 год. 36 хв.
Дубляж: український дубляж
Вік: 2+

Людство ще не знає, про те, що десь на нашій планеті живуть таємничі і чудові істоти. Ці створіння в мультфільмі «Смолфут» живуть у власному світі, який наповнений атмосферою миру і спокою. Єтті думають, що кожна людина здатна завдати шкоди їхньому здоров'ю і заподіяти біль. Тому снігові люди звикли ховатися в своєму середовищі проживання.

Вони дуже добрі, відкриті і завжди приходять один одному на допомогу. Вечірньої пори сімейства гріються біля багать, розповідаючи діткам дивовижні історії про маленьких істот з волоссям на голові. Їх шкіра дуже ніжна, а зуби просто ідеальні. Юні єтті не вірять в існування смолфутів, а захоплюючі розповіді про них вважають простою вигадкою дорослих. Але малюки все одно побоюються можливої ​​зустрічі з людиною. Десь в глибинах їх підсвідомості залишається страх і трепет перед зустріччю з одним з смолфутів, тобто людей. Одного разу в гущавині лісу виявляється заблукала маленька дівчинка, яка випадково виявляє будиночок снігової людини. З цього моменту юну леді чекає море забавних і захопливих пригод.

3 січня, 10:00

САМ УДОМА

Режисер: Кріс Коламбус
Актори: Маколей Калкін, Джо Пеші, Деніел Стерн, Кетрін О’Гара, Джон Герд, Робертс Блоссом, Джеррі Беммен, Девін Ретрей, Джон Кенді, Кіран Калкін
Жанр: комедія, пригоди, сімейний
Країна: США
Рік: 1990 
Тривалість: 1 год. 43 хв.
Дубляж: український дубляж
Вік: 16+

Фільм «Один вдома» - це весела новорічна історія, яка трапилася з проникливим малюком на ім'я Кевін Маккалістер. Його численне сімейство не балували молодшого увагою: старші брати знущалися, сестри відверто ігнорували, а батьки були поглинені підготовкою до майбутнього переїзду в Європу. Засмучений і скривджений на всю свою велику рідню Кевін побажав, щоб всі його близькі зникли. Бажання малюка збулося. Батьки настільки захопилися переїздом, що просто забули дитину вдома. Тепер юному даруванню доведеться різко стати самостійним. Ситуація ускладнюється тим, що на багатий будинок Маккалістреров поклали око місцеві грабіжники. Вони впевнені, в своїх силах і вважають, що цей будинок стане для них легкою здобиччю. Здогадавшись про те, що його хочуть пограбувати хитрий малюк вирішує взяти оборону особняка в свої руки. Він розробляє хитромудрий план і заманює злочинців-невдах в саме серце кумедних пасток. Але дорослі виявляються міцними горішками. Тепер дістатися до головного героя - це справа їх честі. Хто ж виявиться розумнішим - два дорослих грабіжника зі стажем або дев'ятирічна дитина, який один вдома?

4 січня, 10:00

СНІГОВІ ПЕРЕГОНИ

Режисер: Бенуа Ґодбут, Жан-Франсуа Пуле, Франсуа Бріссон
Актори: Соня Болл, Люсінда Девіс, Тод Феннел, Ноель Фішер, Доун Форд, Анджела Галуппо
Жанр: анімація, комедія, сімейний
Країна: Канада
Рік: 2019 
Тривалість: 1 год. 29 хв.
Дубляж: український дубляж
Вік: 1+

У маленькому мальовничому селі на гірських схилах Канади взимку розгортається справжнє спортивне шоу. Діти беруть участь в снігових гонках, змагаючись на небезпечних морозних схилах в своїй майстерності. Всі учасники в мультфільмі «Снігові перегони» підходять до цієї справи з великою серйозністю, підбираючи собі привильний транспорт. У цьому зимовому гоночному треку перемагає найсильніший і дуже спритний учасник.

Френкі, головний герой, безсумнівно, є одним з кращих спортсменів у цій галузі, він знає особливості дороги і небезпеки крутих поворотів, а ще, він сам зібрав інноваційний засіб пересування, який може навіть злітати в повітря. Всі шанси на перемогу явно у цього сміливого і відчайдушного хлопчика. Але до гонки приєднуються ще два відважних сміливці - Зак та Чарлі, вони давні суперники Френкі, та ще на гонці відбувається неприємна пригода, коли сани головного героя виходять з ладу. Тепер доведеться заново влаштовувати заїзд, щоб визначити беззастережного лідера. Хто ж виграє в цій запеклій і непередбачуваній боротьбі?


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте