Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 25 апреля 2024
23:48

Пінгвін на свято

Посмотреть афишу: Пінгвін на свято Сказка

Палац Культури «Металург» запрошує дітей на веселу, пригодницьку новорічну історію «Пінгвін на свято».

Готуючись до святкування Нового Року, феї-помічниці Діда Мороза, збирають новорічні бажання дітей, серед яких є і побажання маленької дівчинки – ЦЕ ПІНГВІН.

Вражені бажанням дівчинки, Феї вирушають у подорож до холодних країн, де живуть пінгвіни. На шляху Фей до виконання бажань їх очікують багато пригод та несподіванок...

Захоплюючий сюжет насичений гумором, яскрава музична палітра, казкові декорації, звукові та світлові ефекти, професійна гра акторів театру «Верим», чарівні хореографічні постановки зіркових колективів Палацу - зразкового ансамблю сучасної хореографії «Іскорка» та вокально- хореографічного ансамблю «Жайвір» - все це на новорічній сцені Палацу культури «Металург»

Чекаємо на зустріч зі своїми маленькими глядачами, бо ми влаштуємо для них казкову феєрію з цікавими та смішними персонажами.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте