Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
17:59

Міський захід до Дня захисника України

Посмотреть афишу: Міський захід до Дня захисника України

14.10.2019 Молодіжною радою Дніпра за підтримки управління молоді, позашкільної освіти та національно-патріотичного виховання департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради з нагоди святкування Дня захисника України відбудеться демонстрація військової техніки; майстер- клас із збирання на швидкість стрілецької зброї та виставка картин воєнної тематики.

Мета заходу: підняття патріотичного духу, привернення уваги мешканців та гостей міста до збереження народних традицій, поваги до історії і значимості цього дня для України. На 14 жовтня припадає одразу три величних свята ‒ День Козацтва, свято Покрови Пресвятої Богородиці та День захисника України. Українське козацтво має довгу уславлену історію. Саме 14 жовтня відбувалась Велика Рада, чи як її ще називали Козацька Рада. В цей день обирали отамана і вирішували, як жити на наступний рік. День захисника України можна назвати одним з найважливіших свят для нашої країни в році. Це свято заснували на тлі загальної декомунізації і збройного конфлікту з Росією в Україні.

Кожен бажаючий зможе сфотографуватись з діючою військовою технікою, пройти майстер-клас із збирання - розбирання на швидкість учнівської (стрілецької) зброї, подивитись картини воєнної тематики, які створені дітьми позашкілля міста Дніпра.

Запрошені гості – заступник директора – начальник управління молоді, позашкільної освіти та національно-патріотичного виховання департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради - Біла Д. О.

Спікер – голова Молодіжної ради Дніпра – Трапезніков А. В.

Контактна особа: Кононенко Юлія Володимирівна, +38 (098) 240 41 54


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте