Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
ср, 24 апреля 2024
00:28

У Всесвіті почуттів, виставка мистецтва родини Колеснікових

У Всесвіті почуттів, виставка мистецтва родини Колеснікових

Живопись

Музей українського живопису за підтримки програми Бориса Філатова «Культурна столиця» представляє:

Виставку мистецтва родини Колеснікових: батька та сина

У Всесвіті почуттів

Володимир Володимирович Колесніков, син

...У своїх живописних творах - пейзажах, натюрмортах, сюжетних композиціях, Колесникову вдається об'єднати станкову та монументально-декоративний початок, створити враження, що більшість робіт автора, це не просто картини, а вітражі, де він майстерно використовує такі засоби як лінія, колір, а головне світло, що надає роботам неповторне авторське рішення.

Однією з головних «родзинок», або навіть під текстом творів художника, є введення в композицію прихованих і іноді завуальованих жіночих оголених торсів, які плавно вписані в елементи пейзажу, а часом прочитуються і в натюрмортах. Ці образи оголених красунь так тонко і майстерно вирішуються засобами образотворчої пластики, що не завжди виступають основною сюжетною лінією картин, а підкреслюють красу природи, передану художником. Краса і пластика оголеного жіночого тіла, справжній «жіночий початок » гармонійно поєднується з пейзажної лірикою - гори, море, відблиски на воді, зворушливі квіти, ароматні фрукти, сонце, місяць .... Все це ми можемо побачити на полотнах Колесникова молодшего.

Колесніков Володимир Грирорович, батько

Протягом десятиліття художник створив понад три сотні живописних полотен та графічних аркушів, в яких репрезентовані як унікальна авторська техніка олійного та акрилового живопису, так і розкрито майстерне володіння пастеллю, тушшю, аквареллю, навіть звичайним олівцем.

Розмаїття сюжетів та створених художником образів, висока кольоропластична гармонія, витончений колорит, експресія, динаміка ритмів та контрастів. Вражає напрочуд «вірна», сильна та впевнена лінія у поєднанні з яскраво-насиченою колірною гамою. Таке враження, що художніми засобами В.Г. Колесніков розкриває глибинну філософію кожного танцю, танок сприймається не просто як рух, а справжній спалах емоцій, вражень, почуттів. Завдяки танцю людина здатна ніби розірвати межі та рамки земного буття, по-справжньому подорожуючи у просторі та часі…


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте