Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
13:08

Як скласти резюме та підготуватися до бізнес інтерв'ю

Як скласти резюме та підготуватися до бізнес інтерв'ю

Мастер-класс

Друзі, ви згодні з думкою, що пошук гідної роботи -  це також робота, до того ж дуже відповідальна? Кандидату потрібно добре володіти двома головними інструментами : резюме (СV) та бізнес-інтерв’ю.  

Прокачати ці навички ви можете разом з Євгенією Тереховською, HR Business Partner діджитал-оператора lifecell (www.lifecell.ua).Вона також презентує програму стажувань для студентської молоді Jump into life.

Захід відбудеться 10 жовтня 2019 р. в Дніпровській Центральній міській бібліотеці, початок о 15.00 за адресою м.Дніпро, вул.Воскресенська, 23,  3-й поверх.
Орієнтовна тривалість 2,5 години.

Участь безкоштовна за умови реєстрації.
Реєстрація до 8 жовтня включно. Очікуйте на підтвердження  організаторів.

Подія буде цікава студентам та випускникам вишів, що шукають можливості для професійного розвитку та працевлаштування, зокрема спеціалістам технічних спеціальностей.  Найбільш активні учасники отримають приємні призи від компанії lifecell.

Про що розповість Євгенія Тереховська?

«CV - це візитна картка, яка може допомогти знайти твоє місце роботи. З нього і почнемо. Як скласти резюме таким чином, щоб зацікавити роботодавця, привернути його увагу настільки, щоб він захотів запросити тебе на бізнес-інтерв'ю? Як підготуватися до співбесіди, щоб справити гарне враження і отримати пропозицію працевлаштування? Як отримати пропозицію про роботу і як зробити правильний вибір? Поговоримо!».

Діджитал-оператор lifecell – є драйвером телеком-ринку України. Компанія орієнтується на відповідальне ведення бізнесу, приділяє значну увагу трудовим відносинам із дотримання прав людини, піклується про довкілля, інвестує в розвиток технологічної освіти, підтримує людей з інвалідністю та сприяє розвитку спорту.
В lifecell студенти можуть пройти стажування та навчання за програмою Jump into life. Програма допомагає отримати реальний досвід роботи в динамічній міжнародній компанії, визначитись з вибором подальшої кар’єри, спробувати свої сили в реальному бізнесі та відчути корпоративну культуру. За результатами програми учасники Jump into life мають можливість отримати пропозицію працевлаштування на роботу.

Організатори заходу:
Платформа Dnipro Career Hub за підтримки CSR Ukraine та GIZ,
Молодіжний центр Дніпра

Партнер: Дніпровська Центральна міська бібліотека

Довідки за телефоном: + 38 063 696 97 53,  Dnipro Career Hub


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте