Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
15:02

Школа класичного балету

Посмотреть афишу: Школа класичного балету Фото

Дніпровська Центральна міська бібліотека запрошує всіх бажаючих на фотовиставку присвячену 20-річчю Студії Пікторіальної Фотографії Сергія Селезньова.

Проект «Школа Класичного Балету» почався 28 травня 2014 року. Його благословив Юрій Вікторович Чайка, Народний артист України, Головний режисер Дніпропетровського Академічного театру опери і балету.

Історія Проекту цікава, в першу чергу, своєю надзадачею. А вона була така: Фіксування моментів творчості, уроків, динаміки розвитку майстерності та емоційності майбутніх артистів балету.

Для цього найбільш підходив старший клас Школи. Так створювалася хронологія, завдовжки в п'ять років. Дівчатка, а в 2014-му їм було по 11-12 років, виросли й перетворилися на справжніх балерин, зараз танцюючих на сцені не лише нашого театру опери і балету, але і на сцені Національної опери в столиці України.

«Мені дуже пощастило. Обставини склалися так, що я потрапив в абсолютно інший, незвичний для себе світ, познайомився з мистецтвом класичного танцю та прекрасними професіоналами-викладачами балетної Школи, знайшов для себе нове, емоційне мистецтво й сліпуче красивих людей, що шалено люблять його», - Сергій Селезньов, автор Проекту.
Адреса: вул. Воскресенська, 23, відділ мистецтв, 5-й поверх
Телефон: (056) 740 38 05

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте