Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
10:42

Mova Tila 010: Shakolin (Closer)

Mova Tila 010: Shakolin (Closer)

Клубная вечеринка, Танец

Оскільки цю маленьку біографію написав друг Андрія, який його добре знає, але зустрів його в 2013 році, коли Андрій переїхав до Києва, вона не розповість нічого про його дитинство, крім того, що він любив хіп-хоп і був дуже милою дитиною (ми бачили кілька фотографій). Але, безумовно, можна сказати, що Андрей Шаколин (Andrey Shakolin) - один з найбільш шанованих / молодих / артистів української танцювальної музичної сцени та клубу Closer. Тоді - у 2013 році - Андрію пощастило випадково познайомитися з тими, хто займався Closer вечірками, і відразу ж був ідентифікований як соулмейт і хороший ді-джей, навіть незважаючи на те, що в нього було лише кілька років практики. З цього моменту Андрій зростає і розвивається у всіх аспектах життя і музики кожного дня. Будучи мешканцем Closer, в нього з’явилась яскрава ідея відкрити магазин музичних платiвок. Він став засновником Closer Record Store. І ця робота допомагає йому розвиватися ще швидше, з'ясовуючи нові і старі імена і записи, модернізуючи свій звук і колекцію без обмежень у жанрах і часi. Ви можете побачити, що Шаколін грає в Melliflow meets Closer Parties у Hoppetosse та Club De Visionäre в Берліні з Maayan Nidam & Praslesh, ніч з Binh в Москві або розігріваючи Aleksi Perala в Closer. І тепер нам цiкаво, як далеко він піде ...

Локальну музичну пiдтримку забезпечать:

  • Grec
  • Costas
  • Kirkelan


  • Слухаємо, відчуваємо, танцюємо.

    FC / 18+

    https://www.facebook.com/events/361435414573686/

    Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

    Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

    Примітка:
    У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
    Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
    Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

    Експорт афіші

    copyright © gorod.dp.ua
    Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

    О проекте :: Реклама на сайте