Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 25 апреля 2024
11:52

Гірська жінка: На війні

Гірська жінка: На війні

Трагикомедия, Фестиваль

Книгарня «Є», «Артхаус Клуб» та Державнее агентство України з питань кіно в рамках фестивалю «Нове українське кіно», запрошують на показ фільму «Гірська жінка: На війні» (реж. Бенедикт Ерлінґсон, трагікомедія, 100 хв.). Мова озвучення: українська. Захід відбудеться 27 червня. Початок – о 18.30.

«Гірська жінка: На війні» (реж. Бенедикт Ерлінґсон, трагікомедія, Франція, Ісландія, Україна, 2018, 100 хв.)

Копродукційний україно-французько-ісландський трилер 2018 року, режисера Бенедикта Ерлінґссона. Фільм брав участь в конкурсній програмі «Тиждень критики» та отримав нагороду Консорціуму письменників і композиторів. «Жінку на війні» було обрано як фільм-відкриття 9-го Одеського міжнародного кінофестивалю, який пройшов з 14 по 21 липня 2018 року в Одесі. У вересні 2018 року фільм було висунуто від Ісландії претендентом на 91-шу премію «Оскар» Американської кіноакадемії в номінації за найкращий фільм іноземною мовою.

Хатла — диригентка хору, їй за п'ятдесят, однак за лаштунками тихої рутини вона веде таємне життя пристрасної захисниці екології. Коли Хатла планує свою найбільшу та найсміливішу операцію, вона отримує неочікуваного листа, який змінює все. Її заявку на усиновлення дитини нарешті схвалено, і на неї чекає маленька дівчинка з України. Оскільки Хатла готується покинути свою роль диверсанта та захисника нагір'я, щоб виконати свою мрію стати матір'ю, вона вирішує здійснити ще одну фінальну атаку, щоб завдати руйнівного удару алюмінієвій промисловості.

Показ відбувається в рамках фестивалю «Нове українське кіно», що проводиться Державним агентством України з питань кіно спільно з компанією Arthouse Traffic


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте