Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
вт, 23 апреля 2024
15:19

Лекція Сергія Плохія «Chornobyl as a Warning: Nuclear Energy and the Arrogance of Man»

Посмотреть афишу: Лекція Сергія Плохія «Chornobyl as a Warning: Nuclear Energy and the Arrogance of Man» История, Лекция

У Дніпрі відбудеться публічна лекція гарвардського історика Сергія Плохія

14 червня о 18:30 у Дніпрі відбудеться публічна лекція гарвардського історика проф. Сергія Плохія «Chornobyl as a Warning: Nuclear Energy and the Arrogance of Man».

Сергій Миколайович Плохій розпочав карєру історика у Дніпропетровському національному університеті. Зараз він є одним з провідних україністів в світі, професор української історії в Гарвардському університеті, де він також займає посаду директора Гарвардського українського наукового інституту Один з провідних спеціалістів з історії Східної Європи. Член Українського ПЕН-клубу. Автор більше десятка книг з історії України та Східної Європи. Лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка (2018).

У рамках лекції Сергій Плохій розкриє власний погляд на причини та наслідки Чорнобильської катастрофи. Цій темі присвячена його нещодавня монографія «Чорнобиль. Історія трагедії», яка отримала у 2018 р. британську Премія Бейлі Ґіффорд в галузі документалістики. Лекція проходитиме англійською мовою.

Модеруватиме лекцію інший відомий український історик та виходець з Дніпра проф. Андрій Портнов. Професор історії України в Європейському університеті Віадрина (Франкфурт-на-Одері) та директор мережі дослідників Східної Європи PRISMA UKRAЇNA в Берліні. Викладав у Вільному університеті Берліна, Інституті славістики Університету Гумбольдтів в Берліні, Гельсинському та Базельському університетах, Вільному університеті Брюсселя, SciencesPo Paris та SciencesPo Lyon.

Вхід вільний! Чекаємо на Вас за адресою: Дніпро, вул. Шолом-Алейхема, 4, Центр «Менора», Музей «Пам’ять єврейського народу та Голокост в Україні», відеозала (3-й поверх, ліфт Б).


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте