Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
16:42

Відкриття виставки «Мені досі соромно викидати їжу. Бабуся розповідала мені про Голодомор»

Відкриття виставки «Мені досі соромно викидати їжу. Бабуся розповідала  мені про Голодомор»

История

13 червня о 18.00 у Музеї «Пам’ять єврейського народу та Голокост в Україні», відбудеться відкриття виставки Андрія Достлєва та Лії Достлєвої, присвяченої пам’яті про Голодомор.

Андрій Достлєв – художник, дослідник фотографії. З 2012-го року мешкає в Польщі. Учасник виставок в Україні, Польщі, Чехії, Франції, Австрії, Італії, Норвегії, Турції та ін.

Лія Достлєва – художниця, есеїстка, антропологіня культури. Стипендистка Gaude Polonia. Досліджує репрезентацію difficult knowledge і емпатію на кафедрі етнології і антропології культури при Університеті ім. Адама Міцкевича в Познані. Учасниця виставок в Україні, Польщі, Литві, Чехії, Австрії, Італії, Іспанії, Нідерландах та ін.

Як художники і дослідники, вони довгий час працюють з темою пам’яті і пост- пам’яті, аналізують можливості репрезентації травматичного досвіду і досвіду вразливих груп засобами мистецтва, реалізовують проекти, пов‘язані з міським простором і його міфологізацією.

Проект «Мені досі соромно викидати їжу. Бабуся розповідала мені про Голодомор» (2018) присвячено пост-пам’яті про Голодомор. Виставка була показана у Малій Галереї Мистецького Арсеналу в Києві, в Westergasfabriek в Амстердамі, увійшла до короткого списку UNSEEN Dummy Award (Нідерланди), отримала перше місце на конкурсі Ukrainian Dummy Award і зараз готується друком у видавництві Родовід.

Презентація проекту організована у рамках Трансрегіональної Академії «After Violence. The (Im-)Possibility of Understanding and Remembering”, що зібрала у Дніпрі 10-17 червня 2019 р. три десятки вчених з 14 країн.

Вхід вільний! Чекаємо на Вас за адресою: Дніпро, вул. Шолом-Алейхема, 4, Центр «Менора», Музей «Пам’ять єврейського народу та Голокост в Україні», 2-й поверх


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте