Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
ср, 24 апреля 2024
04:01

Кінозустріч: ретроспектива Емира Кустуриці: «Чорна кішка, білий кіт»

Посмотреть афишу: Кінозустріч: ретроспектива Емира Кустуриці: «Чорна кішка, білий кіт»

Кінолітературний клуб «Неоліт» та Дніпровська Центральна міська бібліотека запрошують всіх охочих на обговорення фільму «Чорна кішка, білий кіт» (1998).

Почнемо обговорення творчості найвідомішого балканського режисера Емира Кустуриці з його комедії «Чорна кішка, білий кіт». Можна назвати три основні теми у творчості Кустуриці – це війна на Балканах, цигани та шалений балканський темперамент. В цьому фільмі буде вдосталь скуштуємо останні дві теми.

Два циганських барона, що сколотили свої статки на темних справах, зуміли зберегти взаємну пошану і щиру дружбу, хоча і не бачилися 25 років. І тепер, розмінявши дев'ятий десяток, їм доводиться розсьорбувати кашу, яку заварили їх численні нащадки. Мільйонні операції з мафією, погоні за нареченими, що втекли, божевільні циганські свята та зухвалі пограбування, полум'яне кохання і холоднокровний обман - все це знову залучає їх до стрімкої круговерті життя. Така божевільна гонка і мертвого може підняти з могили ...

Увага! Фільм дивимось вдома і весь час кінозустрічі присвячуємо розмові про кіно.

Адреса: вул. Воскресенська, 23, соціокультурний центр, 4 поверх


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте