Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
10:47

Майстер-клас з фотографії Євгенія Хіля

Майстер-клас з фотографії Євгенія Хіля

Мастер-класс

Ми готуємо для Вас дещо неймовірно цікаве!

8 червня об 11:00 відбудеться майстер-клас з фотографії Євгенія Хіля у стилі відомого німецького фотографа - Пітера Ліндберга!

У Contrabas video prod. ви зможете зробити не просто фантастично гарні кадри, а зафіксувати цілу історію особливих взаємовідносин.
Фотограф Євгеній Хіль покаже, як правильно виставити світло, взаємодіяти з моделями та поділиться дуже корисними порадами та секретами.

Що ми надаємо?
ALL INCLUSIVE
- повністю готову локацію - одна з НАЙБІЛЬШИХ циклорам в Україні з сучасним професійним кіносвітлом у справжньому кінопавільйоні;
- під майстер-клас спеціально будуть побудовані декорації, пов"язані з тематикою зйомки;
- ми створимо справжню атмосферу кіно, за допомогою спецефектів та різноманітної професіональної техніки - завдяки чому, ви зробите не просто кадри, а справжній кіносюжет;
- запрошуємо справжніх артистів балету;
- Професійні поради та секрети від фотографа.

Що потрібно від вас?
- зареєструйся завчасно! Бо місць обмежена кількість;
- беріть з собою фотоапарат або телефон (так-так, ми не помилились! Ви навіть на телефон зможете зробити «смачні» кадри!) Неважливо, який у вас досвід, ви 100% отримаєте круті кадри та поповните своє портфоліо!

Ще не знаєте хто такий Пітер Ліндберг? Радимо погуглити, або читай далі.
Закохатися у Вінсента Ван Гога та відправитися за маршрутом художника автостопом за натхненням, після стати випадково фотографом та посилатися у глянцевих зйомках на фільми Віма Вендерса та Фріца Ланга, створити армію супермоделей - так виглядає біографія, коли ти - Пітер Ліндберг.
Кіно - мабуть, найголовніша пристрасть фотографа, про що він дуже полюбляє говорити в своїх інтерв`ю. В кожній зйомці Ліндберга закладена вітіювата історія - іноді це цілковито режисерський сценарій на папері, а іноді - абсолютна імпровізація під час зйомок.
Масштаби підготовки не поступаються кінозйомкам. Для нього не варто особливих зусиль зібрати масовку на цілий павільйон, перекрити вулицю у Нью-Йорку або привезти в пустелю уламки літака та підірвати їх.
Пітер Ліндберг - автор декількох коротких фільмів та одного повного метру.
Природність - за її допомогою Ліндберг завоював свою славу. В його кадрі моделі рухаються, складні наряди тут непрощенні гості, а яскравий макіяж- табу, як і ретуш.


Обов"язкова реєстрація за посиланням:
https://docs.google.com/forms/d/1K5LgFMbLcwR9B3v4zqgjxUfuVWTe38k1_fcuULOIBwo/viewform?edit_requested=true


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте