Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
19:28

Майбутнє наше з творчістю розквітне

Посмотреть афишу: Майбутнє наше з творчістю розквітне

22.05.2019 року у музеї «Літературне Придніпров’я відбудеться відкриття виставки «Майбутнє наше з творчістю розквітне» вихованців та майстрів, керівників гуртків з декоративно-вжиткового мистецтва, зразкового Центру української культури «Коло калинове» Комунального позашкільного закладу «Міський палац дітей та юнацтва» Дніпровської міської ради, якому незабаром виповниться 25 років.

Містяни та гості зможуть переглянути лише невелику кількість зразків творчості вихованців, які роблять свої перші кроки на шляху пізнання та збереження традицій народного мистецтва та з роботами їх наставників, майстрів народної творчості, які передають їм свій досвід, знання і вміння, а головне – часточку серця, збуджуючи в дітях потяг до прекрасного, бажання доторкнутися до незамулених криниць народної духовності.

Ви познайомитесь з творчими надбаннями вихованців лише деяких гуртків з багатьох напрямків декоративно-ужиткового мистецтва, які пізнають і відроджують у зразковому Центрі української культури «Коло калинове» Міського палацу дітей та юнацтва міста Дніпро, зокрема:

«Гончарство», керівник - Віктор Чумак, майстер народного мистецтва, атестований Національною спілкою майстрів народного мистецтва України;

«Бісероплетіння», керівник – Антоніна Назаренко, майстриня з бісероплетіння;

«Народна творчість. «Пізнайко», керівник - Ольга Бульдович, майстриня з декоративного розпису, лялькарства, вишивки, писанкарства;

«Декоративний розпис», керівник – Олександра Малюк, майстриня з декоративного розпису;

«Народознавство», керівник Ірина Сербіненко, майстриня з плетіння гачком та фріволіте.

Майстри і вихованці Центру української культури «Коло калинове» неодноразові переможці різноманітних виставок і конкурсів.

Запрошуємо разом з нами поринути у світ мистецтва, середовище, яке збагачує людину духовно, життєтворче, проростаючи паростками любові до Батьківщини.

Музей «Літературне Придніпров’я» запрошує вчителів та учнів шкіл міста відвідати виставку «Майбутнє наше з творчістю розквітне».


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте