Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 19 апреля 2024
01:07

Лекарь: Ученик Авиценны

Посмотреть афишу: Лекарь: Ученик Авиценны

Дніпровська Центральна міська бібліотека, в рамках проекту «Книга прочитана екраном», запрошує всіх бажаючих на перегляд та обговорення фільму за романом американського письменника Ноя Гордона.

Ведуча: Лариса Друбецька

Сюжет:

Роб Коул втратив матір, коли йому було лише 10 років. Невідомий недуг забрав життя нещасної жінки. На дворі було XXI століття, коли Роб залишився сам. Хлопчик не став втрачати надії, що знайде справжню причину смерті своєї близької людини. Саме з цієї причини він був рішуче налаштований відправитися на пошуки того, хто зможе задовольнити цікавість хлопця. Шлях дуже складний, але Роб не боїться труднощів. Він думав, що варто тільки перетнути протоку і перейти Європу, але насправді хлопець опинився в Персії, там він і став учнем лікаря, який в подальшому став шарлатаном.

Тільки через деякий час хлопець зміг знайти справжнього лікаря Авіценну, який і зміг відкрити для нього світ медицини. Вчений також був радий зустрічі, так як швидко розглянув у Робі істинний талант. Він дав пораду хлопцеві не поспішати робити те, що наперекір випереджає час. Роб прагнув за всяку ціну навчитися рятувати людей від смерті, слухати вчителя і зовсім не боявся порушувати середньовічні табу, кидаючись вивчати тіла мерців. Вже незабаром він відкрив для себе те, що і хотів. Але чи зміг Роб встановити справжню причину смерті своєї мами?

Захід проводиться російською мовою.

Адреса: вул. Воскресенська, 23, соціокультурний центр, 4 поверх


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте