Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 18 апреля 2024
21:15

Лашкаво прошимо

Посмотреть афишу: Лашкаво прошимо Комедия, Мелодрама

Дніпровська Центральна міська бібліотека запрошує на перегляд французького комедійного фільму «Лашкаво прошимо» (Bienvenue chez les Ch’tis, 2008). Фільм був знятий режисером Дені Буном за власним сценарієм.

Сонця багато не буває. Ось чому директор поштового відділення Філіп Абрамс мріє перевестися по службі ближче до моря, на прекрасний Лазурний берег. Його дружина вже б'ється в конвульсіях від радощів, коли з жалем дізнається, що тепле містечко дісталося іншому. У розпачі Абрамс намагається обдурити начальство, прикинувшись калікою, але і тут терпить принизливе фіаско. За настільки нахабну брехню Філіпа засилають на самий північ країни, містечко Берг, де за розповідями небагатьох, хто вижив працюючи там, панує зневіра і вічна мерзлота.

У пригнічених почуттях Філіп залишає своїх рідних та сам відправляється на заслання. Діставшись пункту призначення, директор з подивом розуміє, що Берг - зовсім не так уже й поганий, як його малюють. Люди тут милі, чуйні, навіть занадто. Єдиною проблемою стає спілкування, бо місцеве населення говорить на власному, непростому, діалекті – пікардійському.

Саме тому фільм демонструється в українському перекладі, адже діалоги майже суцільно складаються з лінгвістичних жартів. Але, якщо буде запит, ми покажемо цей фільм в оригіналі (пікардійський діалект французької мови) з французькими субтитрами.

Режисер: Дені Бун
У ролях: Кад Мерад, Дені Бун, Зое Фелікс, Енн Марівін, Філіп Дюкен, Гай Леклюіз, Лайн Рено, Мішель Галабрю, Стефан Фрейсс, Патрік Бос, Жером Коммандер
Кінокомпанія: Pathé Distribution
Жанр: Комедія, Мелодрама
Країна: Франція
Рік: 2008
Тривалість: 01:46:00

Адреса: вул. Воскресенська, 23, етнокультурний центр, 6 поверх


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте