Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 18 апреля 2024
06:58

Фестиваль для батьків та дітей "Відповідальне батьківство"

Фестиваль для батьків та дітей

Для всей семьи, Фестиваль

Пізнавальний фестиваль для батьків і дітей!

Ви отримаєте корисні правові знання, ознайомитеся із законодавчими лайфхаками, візьмете участь у різноманітних майстер-класах: від правових і психолого-практичних до таких, як виготовлення шпаківників, створення ляльок-мотанок, квілінгу, розфарбування пасхальних яєць та навіть малювання картин кавою!

Ми: Головне територіальне управління юстиції у Дніпропетровській області та Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Дніпропетровській області.

Наші партнери: Управління забезпечення прав людини Національної поліції України, Дніпропетровська обласна бібліотека для молоді ім. М. Свєтлова, Громадська організація "Квітнемо разом", Громадська організація "Біла стрічка", Сімейний консультативний центр "Аіст", Центр розвитку "Вершина", Територія креативного сімейного дозвілля "Тандем", Open Academy Of Culture, Творча студія "MUSTHAVEDNEPR", ТОВ "Дніпро-М" та багато інших креативних організацій!

У програмі фестивалю: безоплатна правова допомога усім бажаючим, різноманітні майстер-класи, дитячий ДРАЦС, солодощі для маленьких відвідувачів та багато інших цікавих локацій!

Отримуй нові правові знання, розважайся та розвивайся!


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте