Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 25 апреля 2024
06:49

Управління проектом методом "Critical Chain Project Management"

Управління проектом методом

Мастер-класс

Запрошуємо власників та керівників проектів середніх та великих компаній різних галузей на майстер-клас «Управління проектами – метод Critical Chain Project Management (ССРМ)», що відбудеться 27 березня 2019р. в офісі Дніпропетровської торгово-промислової палати (вул. Шевченка, 4, м. Дніпро).

 Набір рішень і інструментів з управління проектами в ТОС носить назву Critical Chain Project Management (CCPM) – Управління проектами за методом Критичного Ланцюга. Використання CCPM дозволяє не тільки забезпечити регулярне завершення проектів вчасно, в рамках бюджету, але і дозволяє значно скоротити терміни виконання проектів без збільшення ресурсів.

При застосуванні інструментів ССPM існує необхідність робити різницю між внутрішніми і зовнішніми проектами. Наприклад, Інструмент Дерево Стратегії та Тактики, яке Доктор Елі Голдратт вивів у світ на початку 2009 року, ефективно для проектного середовища, коли мова йде про професійне мультипроектне середовище, що працює з зовнішніми проектами. Оскільки в компаніях, які реалізують внутрішні проекти, не завжди своєчасне завершення проектів можна пов’язати з результатом для системи в цілому.

 Одноденний інтенсив націлений надати дорожню карту змін в управлінні проектами за методологією Теорії Обмежень задля прискорення виконання проектів.

 В рамках навчання учасники:

- освоять нові правила, політики та принципи в управлінні проектами за методом ССРМ, використання якого дозволить бізнесу прискорити виконання проектів та, відповідно, збільшити власну прибутковість;

- отримають набір рішень, які дозволять не тільки завершувати проекти вчасно в 98% випадків, а й навчаться виконувати їх якісно і в межах запланованого початкового бюджету;

- отримають практичні завдання зі створення планів і роботи з виконанням проектів (практична робота учасників з Консультантом по реальному плануванню проектів згідно рішень ТОС в спеціалізованому програмному забезпеченні).

 Тренінг проводитиме Андрій Колотов, партнер, керівник практики ТОС Apple Consulting® Володіє глибоким знанням всього ланцюга постачання «виробник – постачальник – мережевий роздріб» і вміння його вдосконалити, критичне мислення, принциповість.

 Особисті досягнення:

Автор і викладач бізнес-курсу – єдиної в Україні комплексної програми з вивчення Теорії обмежень «Фарт тут ні до чого» у Києво-Могилянській бізнес школі (kmbs) з 2006 року;

Автор майстер-класів, бізнес-рингів та бізнес-симуляторів по найбільш хвилюючим компанії темам.

  Реєстрація за посиланням: https://goo.gl/FKaTWe.

 Група обмежена 20 учасниками.

 Вартість навчання складає 2532 грн./учасник з ПДВ.

За додатковою інформацією звертайтеся, будь ласка, за тел.: (056) 374-94-10 (09, 12), e-mail: mes@dcci.org.ua.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте