Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 19 апреля 2024
22:12

Ми будем жить долго

Посмотреть афишу: Ми будем жить долго Творческий вечер

Творча вітальня «Відлуння» та соціокультурний центр запрошує 26 березня на творчу зустріч з Ігорем Лі (Бахмут) та Тріо «Акварель»(Дніпро).

У програмі зустрічи «Ми будем жить долго» прозвучать ліричні та філософські пісні. Веселощів і танців не обіцяємо, сатира і гумор - не цього разу. Просто послухайте тихі і вкрадливі пісні. Зупиніть скажений темп свого життя хоча б на пару годин.

ІГОР ЛІ - виконавець і автор пісень. Дипломант, лауреат та член журі багатьох фестивалів авторської пісні. Пише пісні і виступає з 1986р. «Я - не поет, що не композитор, не співець і аж ніяк не музикант. Все, чого я навчився - це слухати і відчувати. Цим я і хочу поділитися ... тим, що почув ... тим, що відчуваю».

ТРІО «АКВАРЕЛЬ» - лауреати, гості та члени журі численних фестивалів авторської пісні. В репертуарі тріо пісні визнаних авторів жанру, пісні на вірші відомих поетів. Легкі жарти і міміка-хореографічні композиції розбавляють глибину і серйозність музично-поетичного матеріалу.
Склад тріо:

  • Вікторія Славінська,
  • Ольга Бережна,
  • Максим Бережний
  • Приходьте! Слухайте! Насолоджуйтесь ГАРМОНІЄЮ!

    Соціокультурний центр, 4-й поверх


    Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

    Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

    Примітка:
    У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
    Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
    Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

    Експорт афіші

    copyright © gorod.dp.ua
    Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

    О проекте :: Реклама на сайте