Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 25 апреля 2024
23:11

Любов та Кохання в житті Дмитра Яворницького

Любов та Кохання в житті Дмитра Яворницького

Лекция

ЗА ЧИСЛЕННИМИ ПРОХАННЯМИ ПОВТОРЮЄМО (ДОПОВНЕНУ) ЛЕКЦІЮ, ЩО ВРАЗИЛА ГОСТЕЙ НАВІТЬ ДОБРЕ ЗНАЙОМИХ З ПОСТАТТЮ ДМИТРА ЯВОРНИЦЬКОГО!

1 березня о 14:00 у Меморіальному будинку-музеї академіка Д.І.Яворницького  відбудеться лекція, присвячена приватному життю видатного вченого, тим сторінкам, які, зазвичай, замовчуються, хоча особисте життя Дмитра Івановича Яворницького не менш цікаве та захоплююче, ніж його пригоди як дослідника козацтва.

Відомо, що багатьох письменників, поетів та драматургів надихала постать Козацького батька Дмитра Яворницького.

У своїх літературних творах вони нерідко торкалися теми почуттів та їх місця в житті легендарного вченого, що більшу частину свого життя був самотнім.

Поява останнього літературного твору присвяченому Д. Яворницькому за авторством відомих письменників Братів Капранових, «Справа Сивого», надихнула співробітників Садиби підняти тему: кого справді любив і кохав Дмитро Яворницький, хто кохав його, як складалось його особисте життя.

Основим джерелом лекції є епістолярна спадщина вченого, її надрукована та ще не надрукована частина, а також інші краєзнавчі дослідження.

Хто дасть найбільш цікаве визначення поняттям "любов" та "кохання", отримає подарунок від Садиби (визначення переможця відбудеться на заході!)

Спікери:

Яна Тимошенко - завідувач Меморіального будинку-музею академіка Д.І. Яворницького,

Марія Нудищук - науковий співробітник Меморіального будинку-музею академіка Д.І. Яворницького

Нагадуємо, що лекції #proDnipro розраховані на аудиторію різного віку, будуть корисні як для загального розвитку, так і тим, хто цікавиться історією свого міста.
Лекція за кавою в затишному старовинному будинку Козацького Батька Д. Яворницького – гарантовано хороший початок суботнього вечора!

Тож запрошуємо знати більше #ProDnipro!

ПОПЕРЕДНЯ РЕЄСТРАЦІЯ ОБОВ'ЯЗКОВА ЗА ТЕЛ. (066) 35-25-985,
на сторінках:
https://www.facebook.com/budynok1/
https://www.instagram.com/yavornytsky_house


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте