Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
12:18

Ефір

Ефір

Драма, Триллер

Україна, Італія, Угорщина, Польща, Литва, 2018, 🕓 117 min


Реж.: Кшиштоф Зануссі
✩✩✩: Яцек Понедзялек, Анджей Хира, Марія Рябошапка, Остап Ступка, Ярослав Федорчук, Остап Вакулюк, Малгожата Притуляк, Жольт Ласло, Вікторія Зінні, Василь Лук"яненко

Що таке "ефір"? Це загадкова для багатьох людей субстанція, яка наповнює весь Всесвіт. На звичайного чоловіка або на звичайну жінку він впливає більше психічно: вона забирає свідомість, а з часом і волю людини. Але вплив цього матеріалу на організм може привести до неймовірних результатів... Один військовий лікар на початку двадцятого століття вирішив провести кілька експериментів над людьми, щоб більше дізнатися про властивості ефіру. Він мріяв навчитися його використовувати для отримання безмежної влади над людьми, над їх тілами і розумом. Але якою ціною він зможе цього досягти? І чи зможе взагалі?



Алёна  (28.02.19 12:45): Расписание сеансов фильма режиссера с мировым именем просто сверхудобное ! Все время отдано Свингерам 2 ... Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте