Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
сб, 20 апреля 2024
00:26

Тренінг «Як говорити переконливо?»

Тренінг «Як говорити переконливо?»

Семинар

25 лютого 2019 р. в Молодіжному центрі Дніпра відбудеться тренінг з ораторського мистецтва «Як говорити переконливо?» на тему того, як говорити досконало та впливати на слухачів.

Артем Пономаренко, експерт з публічних виступів та тренер дикторів радіо і телебачення. Він має великий досвід у сфері журналістики та дикторства та зможе поділитися секретами ораторського мистецтва. Він розкаже як однією інтонацією та словами можна вплинути на людину.

Його знають та поважають студенти, він не одноразово проводив лекції з журналістської діяльності. Він завжди йде на контакт з молоддю та розуміє її актуальні проблеми.

Основною метою тренінгу є надати можливість слухачам навчитися говорити правильно і розвивати навички для публічних виступів, що знадобляться у повсякденному житті, спілкуванні та професійній діяльності.

Тренінг не має вузької спрямованості проте розрахований на молодіжну аудиторію. Для студентів, які бачать своє професійне майбутнє у сфері журналістики буде особливо актуальним.

Кожен бажаючий матиме змогу задати питання доповідачу Артему Пономаренку. Рекомендується взяти з собою ручку та нотатник.

Увага! Участь лише за реєстрацією.

Реєстрація за посиланням: http://bit.ly/2GocZt3
Посилання на захід в Facebook: http://bit.ly/2Imr6AL

Контактна особа: Золотаренко Віктор Олегович, 096 84 32 273.
Запрошуються ЗМІ.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте