Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 18 апреля 2024
08:30

Музичне шоу «Новий рік в Одесі»

Посмотреть афишу: Музичне шоу «Новий рік в Одесі» Эстрада, Юмор

Пісні і танці, які живуть в Одесі. Анекдоти та смішні історії.

Режисер-постановник - Іван Шепелєв

Хтось із великих людей минулого справедливо зауважив: навіщо їхати закордон, коли є Одеса. Про улюблену Одесу можна розповідати і співати! Про гумор одеситів, звичайно ж, можна судити по книгах Власа Дорошевича і Аркадія Аверченка, Ільфа і Петрова, Бабеля і Паустовського… Насамперед, одесит – це особливий різновид людей, який з національністю аніскільки не зв’язаний: це росіянин, єврей, грек, вірменин і т.д. Це кожна людина, не обов’язково що народилася в Одесі, але, у всякому разі, настільки любляча це місто, що, перебуваючи на Монблані або в лазуревому гроті острова Капрі, раптом іноді зітхне і скаже: ах, Одеса-мама!…

Одесита легше навчити французької мови, ніж француза – одеської. Але, як кажуть в Одесі, веселий анекдот – це, та розвага, яку можна отримати на вулицях міста і притому, абсолютно безкоштовно. Одеса місто, де будь-яка інформація може стати джерелом здоров’я і гарного настрою. Запитайте, як пройти до Привозу, і дізнаєтеся, яке там вино продавали 30 років тому. Поцікавитеся, який зараз час, і дізнаєтеся, скільки було дві години тому. У маршрутці, на побажання вийти тут, Вас висадять там. Виходячи з автобуса, ви пропонуєте незнайомій жінці руку, щоб допомогти зійти, і чуєте, – «Ви це серйозно?» Ви питаєте у касира в магазині, чому вона така похмура, і отримуєте, – «Вам посміхнутися завернути, чи ми тут посміємося? »І не дай Вам бог, звернутися до одесита з питанням -« Ви не знаєте …? »

Так образити, може тільки дуже цікавий чоловік, тому що він дізнається, все, що на сьогодні має сказати одесит, а це надовго. І вже не важливо, про що Ви хотіли запитати, просто чекайте, коли Вам про це розкажуть. В Одесі знають все, а якщо не знають, то здогадуються краще, ніж ви знаєте. В Одесі не придумують веселі історії і розповіді, в Одесі так живуть. Щоб ти, Одеса, була здорова!


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте