Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
22:44

Фотовиставка Сергія Селезньова «Життя в мистецтві»

Посмотреть афишу: Фотовиставка Сергія Селезньова  «Життя в мистецтві» Фото

7 листопада 2018 року о 13.00, напередодні Всеукраїнського дня працівника культури та майстрів народного мистецтва України, в приміщенні Будинку мистецтв відбудеться відкриття персональної фотовиставки Сергія Селезньова «Життя в мистецтві» проекту «Істинно народні».

У експозиції виставки представлена портретна галерея провідних митців Дніпра, що збагатили культурно-мистецьку скарбницю нашого рідного міста. Відвідувачі зможуть побачити портрети народних артистів України Юрія Чайки і Миколи Шпака, заслуженого артиста України Миколи Постолаки, заслуженого працівника культури України Лідії Воріної, яких вже немає серед нас.

На виставці представлені фотопортрети народних артистів України, почесних громадян міста Людмили Вершиніної та Жана Мельникова, народного художника України Володимира Небоженка, народних артистів України Михайла Мельникова та Володимира Гаркуші, заслужених діячів мистецтв Наталії Пономарчук та Олександра. В галереї митців – члени Національної спілки майстрів народного мистецтва України: Анна Поджаренко, Ольга Іващенко, Вікторія Тимошенко, Валентина Передерій.

Сергій Селезньов входить до складу оригінального творчого об‘єднання Дніпра «Мистецький квартал». Він - відомий фотохудожник, член Національної спілки фотохудожників України. С.Селезньов має 30 персональних виставок, більшість з яких пов’язана з нашим рідним Дніпром та людьми нашого міста. Все життя Сергій Володимирович висвітлює культурні події мистецьких закладів і об’єднань.

Підготовка та проведення виставки Сергія Селезньова підтримано стипендією міського голови Бориса Філатова.

Виставка буде працювати до 1 грудня 2018 року.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте