Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 19 апреля 2024
02:40

Сьома Бахівська академія 2018

Сьома Бахівська академія 2018

Классическая музыка

В цьому році відбудеться Сьома Бахівська академія в Україні. Після успішної роботи у Донецьку у 2004р./ 2006р. /2010р. /2011р./ 2013р. Шоста Бахівська академія, зважаючи на військовий конфлікт на Донбасі, отримала у 2016 р. своє продовження у Дніпрі як новому місці проведення. Все ще напружена політична ситуація унеможливлює повернення Бахівської академії до своїх витоків у Донецьку. Дніпро дуже добре зарекомендував себе як центр проведення Бахівської академії, і тому в 2018 році захід відбудеться саме тут. 

Дніпропетровська академія музики ім. М. Глінки являє собою центр проведення Бахівської академії, проте до інтенсивної участі залучені також і інші вищі навчальні заклади країни (Харків, Хмельницький, Одеса, Кривий Ріг, Донецьк). Це сприяє співробітництву вищих музичних навчальних закладів в Україні та відкриває Бахівську академію для більш широкого кола зацікавлених осіб та учасників. 

Структура цьогорічної Бахівської академії є ідентичною з попередніми. Під керівництвом доцентів твори будуть відпрацьовуватись в окремих музичних класах (диригування, хоровий спів, сольний спів, струнні інструменти, дерев’яні духові інструменти, труби, контінуо та органна музика), трохи згодом разом в спільних репетиціях, та наприкінці будуть представлені широкій публіці в рамках святкових концертів у Дніпрі, а також і інших містах України. Класна робота та репетиції проводитимуться двома мовами - українською та німецькою. За домовленістю з Німецькою службою академічних обмінів DAAD, Дніпропетровський Національний Університет ім.О. Гончара залучає студентів-германістів у якості перекладачів на час роботи Бахівської академіі у місті. 

В програмі фестивалю 2018 р. заплановані такі твори Й. С. Баха:

  • Кантата BWV 63 " Християне, запам’ятайте цей день ",
  • „Меса G-dur“ BWV 236, ("Лютеранська меса")
  • оркестрова сюїта № 3 D-dur BWV 1068
  • мотети BWV 225 „Співайте Господу“
  • та BWV 226 „Дух зміцнює нас в немічах наших“.
  • Організатори заходу: Нове Бахівське товариство у м. Лейпцигу, Дніпропетровська академія музики ім. М. Глінки та Генеральне консульство Німеччини у Донецьку з офісом у м. Дніпрі. Український організатор класу та концерту органної музики: Дніпропетровський Будинок Органної та Камерної Музики. 

    Програма концертів:

    Понеділок, 12 листопада 2018 г.
    18:00
    Концерт у Дніпрі

    Вівторок, 13 листопада 2018 г.
    18:00
    Концерт у Запоріжжі

    Среда, 14 листопада 2018 г.
    17:00
    Концерт у Кам'янському

    Четвер, 15 листопада 2018 г.
    17:00
    Концерт у Кривому Розі

    П’ятниця, 16 листопада 2018 г.
    18:00
    Концерт органної музики у Дніпрі

    https://www.facebook.com/events/2100709879939404/




      

    Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

    Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

    Примітка:
    У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
    Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
    Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

    Експорт афіші

    copyright © gorod.dp.ua
    Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

    О проекте :: Реклама на сайте