Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
сб, 20 апреля 2024
05:04

Виставка освіти та стажування за кордоном

Виставка освіти та стажування за кордоном

Лекция, Презентация

21 жовтня у Дніпрі відбудеться найдивовижніша виставка освіти та стажування за кордоном

Безкоштовний освітній захід для всієї родини, сповнений магії, чаклунських витівок та добрих справ!
Освітня компанія STUDENTLANDTM за участі Благодійного Фонду “KIDDO” запрошує батьків, студентів, викладачів, учнів та всіх, хто бажає навчатись або підвищити кваліфікацію за кордоном відвідати найдивовижнішу виставку освіти та стажування Global Education 2018 у Дніпрі.

Чуєте? Магічний експрес вже вирушає до країни знань!
Відправлення: платформа 9 3/4
Прибуття: 21 жовтня о 13:00, ресторан Le Grand, вул. Бариканда, 1
Отримати свій безкоштовний квиток можна на сайті.

Серед учасників виставки – стипендіальні та академічні гранти, визнані коледжі, середні школи, виші, програми підготовки до вступу та мовні курси Канади, США і Європи, а також представники міжнародних оплачуваних програм стажування по всьому світу. Під час заходу у гостей буде можливість прослухати освітні лекції, отримати інформацію щодо студентських віз та умов вступу до освітніх закладів з перших вуст та виграти знижки на навчання.

В рамках заходу відбудеться безкоштовний тренінг підвищення кваліфікації для викладачів англійської мови із представниками мережі мовних шкіл Англії British Study Centres Ukraine. Тренінг відбудеться о 16:00. Реєстрація обов’язкова за посиланням.  

Окрім цього, захід обіцяє занурити відвідувачей у світ доброго чаклунства та магії! На гостей чекає Платформа 9 3/4, Сортувальний капелюх, Щоденний віщун, куточок Доббі, дитячі зони, Міністерство магії, зачаровані аніматори, щасливі передбачення, ігри та конкурси. Гості зможуть відвідати стенд авіакомпанії Air Malta та отримати консультації щодо комфортних подорожей безпосередньо від представників авіалінії, дізнатися про безліч нових можливостей Air Malta та скористатися вигідними пропозиціями.

Найдивовижніша виставка – місце для добрих справ. Благодійний партнер заходу - фонд “KIDDO” - запрошує малечу та дорослих оформити справжні посвідчення чаклунів на своєму стенді в обмін на доброчинний благодійний внесок. Усі виручені на заході кошти підуть на закупівлю матеріалів для інсулінової помпи «Парадігма» для 2-річного хлопчика Єлисея із Дніпра зі страшним діагнозом цукровий діабет, 1 тип, інсулінозалежний, Целіакія. Спільними зусиллями ми здатні змінювати життя наших дітей.

Буде по-освітньому цікаво та по-чаклунськи весело. Приходьте усією родиною!

Для додаткової інформації звертатися до представника організатора у м. Дніпро: освітня компанія STUDENTLANDTM, вул. Жуковського, 4, +38 (056) 371-1-371, +38 (066) 14-12-701, studentland.ua.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте