Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
02:52

Мюзикл "Квiтка"

Посмотреть афишу: Мюзикл Мюзикл

  • балетмейстр - Тетяни Проскурякової,
  • солістка - Леся Задорожна,
  • диригент - Олександр Кулішов
  • Вистава про українку народжену в Америцi - Квiтку Цiсик.

    Талановита спiвачка багато зробила для розвитку та популяризацiї української музики в свiтi та рано пiшла з життя вiд раку молочної залози. Голос Квiтки Цiсик представляв найуспiшнiшi американськi компанiї, спiвачка майстерно працювала у рiзних музичних стилях та записала 2 диски українських пiсень. "You lite up my life" - пiсня, яку Квiтка виконала для фiльму, була вiдзначена премiєю "Оскар" у категорiї "Краща пiсня до фiльму".

    Записи Квiтчиних пiсень є еталоном виконання української пiснi. У виставi дивовижно поєднанi українська музика та американський колорит, джаз дiлових кварталiв та лiрика українських пейзажей.

    Хореографiя та вокал додають динамiки знайомим мелодiям у виконаннi оркестру пiд керiвництвом Олександра Кулiшова. Виконавиця головної ролi - Леся Задорожна, солiстка Днiпропетровського театру Опери та балету, Лауреат мiжнародних конкурсiв: "Коломийка"(гран-прi), Сiчеславна 2011(гран-прi), Сiчеславна 2013 (краща жiноча роль у музичнiй виставi).

    Балетмейстр - постановник вистави - лауреат мiжнародних хореографiчних конкурсiв в Українi, Польшi, Iспанiї Тетяна Проскурякова.

    Квитки за тел.(067)256-21-70, 372-96-20, (099)207-80-82 та на сайті філармонії


    Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

    Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

    Примітка:
    У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
    Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
    Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

    Експорт афіші

    copyright © gorod.dp.ua
    Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

    О проекте :: Реклама на сайте