Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
13:12

Флешмоб "Врятуй річку Дніпро"

Флешмоб

Флешмоб

20 червня, о 15.00, місто Дніпро, Європейська площа, біля ТЦ Європа, відбудеться екологічний флешмоб "Врятуй річку Дніпро", спрямований на те, щоб привернути увагу нашого суспільства на проблему зникнення водних ресурсів України. 

Внаслідок побудови гідроелектростанцій, викидів в річку, висихання, відсутності дієвих заходів в екологічній політиці, вже зникло щонайменше 5 річок в нашому регіоні, якщо ми і далі ігноруватимемо проблему, вже через 5-7 років в нас будуть проблеми з питною водою, а головна артерія нашої країни - річка Дніпро - буде на межі зникнення. 

Одним з шансів підняти проблему на всеукраїнський та міжнародний рівень є " Перший міжнародний водний форум ,,Борисфен-2018", де представники влади, науки, бізнесу, громадського суспільства можуть зустрітись та виробити спільну стратегію порятунку екосистеми. Ми хочемо провернути до нього увагу суспільтва.

Тому коаліція громадських організацій влаштовує флешмоб, до якого закликає долучитись всіх небайдужих. Ми підготуємо інсценування зникнення річок нашої області, демонстрацію з плакатами, роздачу листівок, наскільки масовою буде акція - залежить інформаційний резонанс в суспільстві, тому ми просимо про допомогу всіх відповідальних громадян - підтримати нас присутністю, чи інформаційним поширенням.

Контакти організаторів: 0951040057.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте