Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
сб, 20 апреля 2024
02:45

Микола Рідний «У підвішеному стані»

Микола Рідний «У підвішеному стані»

Персональна виставка Миколи Рідного «У підвішеному стані» в Зоологічному музеї Дніпропетровського національного університету ім. Олеся Гончара

Виставка поєднує відео роботи зроблені наприкінці 2000-х – початку 2010-х. В новому середовищі існування і перенесені в простір Зоологічного музею, вони створюють комплексне висловлювання-коментар щодо сучасної соціально-політичної ситуації в українському суспільстві.

Микола Рідний народився в 1985 році в Харкові, живе і працює в Києві. У 2008 році закінчив Національну академію дизайну і мистецтв в Харкові. У 2005 - 2012 роках був куратором галереї-лабораторії SOSка в Харкові. З 2016-го є соредактором онлайн журналу про мистецтво, літературу, переклади та суспільстві prostory.net.ua

Рідний працює з різними медіа, починаючи від ранніх акцій групи SOSка в публічному просторі і закінчуючи фільмами, фотографічними серіями і інсталяціями, які складають поточну спрямованість його практики. Рефлексія соціально-політичних проблем в його роботах відбувається через зв'язок особистих і колективних історій, документальної реальності та вигадки.

Роботи Миколи Рідного були показані на Венеціанській бієнале сучасного мистецтва, в Мюнхенській Пінакотеці, Центрі сучасного мистецтва і медіа в Карлсруе, Музеях сучасного мистецтва Лейпцига та Варшави, PinchukArtCentre та фестивалі документального кіно Docudays в Києві.
www.mykolaridnyi.com

Зоологічний музей Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара - один із найстаріших музеїв міста. Ідея створення зоологічної колекції належить краєзнавцю, археологу та етнографу - академіку Д. І. Яворницького ще в 1901 році, яким і датований найстаріший експонат колекції.
Як самостійний підрозділ університету Зоологічний музей почав свою діяльність з 1924 року, після офіційної передачі Д.І. Яворницьким відділу природи в ведення ДНУ.

Кураторка виставки - Катерина Русецька

При підтримці Культура Медіальна, Дніпропетровського національного університету та Зоологічного музею.
Дизайн - Ліза Темченко 


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте