Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 19 апреля 2024
15:52

Весняний розмай

Посмотреть афишу: Весняний розмай Живопись

28 лютого о 14.00 у приміщенні Дніпровського Будинку мистецтв Дніпровської міської ради (вул. Філософська, 23) відбудеться відкриття шостої регіональної виставки акварелі «Весняний розмай». Ця мистецька імпреза в Будинку мистецтв вже стала традиційною. Експозиція є художнім відображенням весняного настрою авторів та зустрічі весняного пробудження природи. Мешканці та гості міста матимуть змогу познайомитися на виставці з розмаїттям творчих пошуків провідних акварелістів Подніпров’я, що відображають їх світосприйняття та оригінальні пластичні рішення.

У експозиції виставки представлено близько 100 акварельних робіт 30 професійних художників. Серед авторів – як діючі члени Національної спілки художників України Валентина Лаушкіна, Валерій Самохвалов, В’ячеслав Юрченко, Ольга Северин, Іван Коваленко, Віктор Родіонов, Михайло Кублик, голова Правління клубу «Кобзар» Ірина Колядіна, голова об’єднання «Акварелісти Дніпра» Олександр Фатєєв, так і молоді професійні художники. Прикладом для молоді є роботи художників, що ведуть викладацьку роботу: Олена Половна-Васильєва, Юлія Барко, Галина Шевцова. Яскравим прикладом створення акварелі є роботи метрів образотворчого мистецтва Дніпра: народного художника України Петра Магра, заслуженого художника України Леоніда Кудрявцева і відомого художника Григорія Невечері.

Відвідувачі зможуть побачити різні жанри: пейзаж, натюрморт, абстрактні роботи.

Виставка буде працювати з 28 лютого до 20 березня цього року щодня з 10.00 до 17.30 (окрім суботи та неділі).


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте