Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
ср, 24 апреля 2024
03:21

Побачення в музеї на день святого Валентина

Побачення в музеї на день святого Валентина

История

Романтичним святом, якого чекають усі закохані, є день Святого Валентина. І свято це, хоч і не традиційне для нашого етносу, вже посіло чільне місце в житті українців.

Тема любові, як відомо, вважається вічною і не дарма, адже крізь тисячоліття проходить вона лейтмотивом людського життя, збагачуючи його сенсами та яскравими фарбами. Змінюється все – мова, кордони, правителі, зброя, – але того, що люди кохають один одного ніхто не може змінити.

І музей як місце, де зберігається історія, – це не бездушні фондосховища, це історії людей, зокрема й історії кохання: і щасливі, і часом драматичні, і навіть трагічні на тлі воєн і революцій. Особисті речі, листи і старі фотографії говорять до нас крізь час, а можливо тільки натякають нам про людські долі і таку важливу складову їх як любов.

Тому цього року 14 лютого музей історії міста пропонує кам’янчанам долучитися до акції «Признач побачення у музеї». На тлі експозиції, створеної саме до цього дня, учасникам акції розкажуть про історію свята всіх закоханих, а також торкнуться історій кохання жителів нашого міста, пам’ять про які зберігає в своїх колекціях музей. Також відвідувачі зможуть написати один одному листи-зізнання, зробити фото на пам’ять на фоні ретроінтер’єру, і взяти участь у конкурсі «Валентинка на згадку», у ході якого буде розігруватись перепустка на безкоштовне відвідування найближчої виставки у музеї.

Вартість участі у акції «Признач побачення у музеї» – 30 грн.

Години призначення побачення: 12:00, 13:00, 14:00, 15:00, 16:00, 17:00.

Завітайте до музею і відчуйте романтично-історичну атмосферу свята.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте