Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
вт, 16 апреля 2024
19:58

НОВОРІЧНІ ПОДАРУНКИ

Посмотреть афишу: НОВОРІЧНІ ПОДАРУНКИ

Різдвяні та новорічні свята – це, мабуть, одні з небагатьох свят, на які з задоволенням чекають і дорослі, і діти. Свята, які сповнені у нашій підсвідомості казковістю, надією, здійсненням мрій, бажань… Саме про це свідчіть нам історія: людство у будь-якій ситуацій, у будь-який складний період завжди чекало на Новий рік, на Різдво, бо вірило на краще світле майбутнє, яке принесе з собою новий рік.

Звісно, які свята бувають без подарунків? Тим паче – різдвяні або новорічні. Складно уявити. Саме тому ми презентуємо Вашій увазі маленьку історію різдвяних та новорічних подарунків: що дарували раніше і що дарують зараз? Що цінувалося, вважалося розкішшю, а що зараз ми сприймаємо, як належне: солодощі, іграшки, алкогольні напої, пахощі…
Цілий різдвяно-новорічний калейдоскоп подарунків чекає вас на виставці: подивимося на звичайні речі по-новому разом.

Також, музейну виставку прикрасили роботи юних художників Дніпровської дитячої художньої школи №2. Привітання для всіх підготували наші друзі з Дніпровської дитячої музичної школи № 16. Буде цікаво та весело!

Відкриття виставки «НОВОРІЧНІ ПОДАРУНКИ» - 21 грудня 2017року о 15.00

Виставка працює: кожного дня, крім понеділка та останньої п’ятниці місяця, з 10.00 до 17.00 години, каса зачиняється о 16.15.

Звертаємо Вашу увагу!!! 30, 31 грудня 2017 року та 1, 7 січня 2018 року – музей не працює.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте