Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 19 апреля 2024
21:01

Happy New Bookcrossing

Happy New Bookcrossing

Литература

Дехто любить отримувати подарунки, дехто – щиро радіє, даруючи. Але до кого б не належали саме ви, зимовий буккросинг прийдеться вам до смаку!

Останній в 2017 році захід біля Читальної арки (Катеринославський бульвар), як і раніше, передбачає обмін книжками. Участь у ньому можна взяти у трьох формах – обміняти принесену вами книгу на нову; залишити волонтерам акції книгу, яку ви вже прочитали; взяти залишену іншими книгу, щоб прочитати її вдома.

Акція обміну книжками є частиною всесвітнього руху bookcrossing. Протягом 2017 року місцевою командою було проведено п’ять заходів, чотири з яких були тематичними.

Через open air-специфіку ініціативи, заходи проходять у теплу пору року, із квітня по вересень. Різдвяний книгообмін є виключенням. Компенсувати брак світла та тепла організатори спробують святковим настроєм та адаптованим графіком проведення. Акція триватиме лише протягом світлового дня – тобто з 11:00 до 15:00.

Що чекає на учасників акції?  
 
До участі у різдвяному буккросингу запрошуються батьки та діти, дорослі та підлітки, а також кожен, хто любить читати та обожнює сюрпризи. Організатори також будуть раді бачити тих, хто активно підтримував книжкову ініціативу у Дніпрі протягом цього та попередніх років!

Тематика найближчого книгообміну – свято. В першу чергу, заохочується обмін книжками, що сприяють піднесеному настрою та пасують до читання під час новорічних канікул та зимових мандрівок! Втім, тематика акції – лише побажання до учасників. Будь-яка книга на буккросингу є бажаною.

Протягом акції учасникам надається лист-анкета до майбутнього читача. За традицією, кожен зможе поділитися у ньому враженнями про принесений твір, розказати про свої читацькі вподобання та залишити контактні дані.

Ще одна особливість акції – «таємна книга». Команда запрошує підготуватися до заходу: обгорнути принаймні одну книжку непрозорим папером, вкласти в неї листівку зі святковими  побажаннями, та лишити у Читальній арці.

За перебігом акції Happy New Bookcrossing пильнують волонтери. Зокрема вони гарантують безпеку книги – твори оздоблюються стікерами «Не для продажу», а залишене після акції зберігається до наступного заходу, про який буде повідомлено на сторінці Bookcrossing біля Читальної арки.

 
Про об’єкт Читальна арка. Скульптура у вигляді шафи для книг та лави для читання споруджено на Катеринославському бульварі у грудні 2015 року. Об’єкт позначає міжнародну зону обміну книжками в Дніпрі. Автори проекту – Валерій та Катерина Кузнєцови. Меценат проекту – Влада Брусіловська.

Акції Bookcrossing у Читальній арці проходить із 2016 року за підтримки Влади Брусіловської.
Дизайн афіші – Олена Зайцева. Координатори – Марія Ложко, Дарія Орлянська.
З питань партнерства чи участі в акції звертайтеся за номером +38 050 5144727 (Марія).

Подія на facebook





 

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте