Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
08:03

Презентація книжки Олександра Михеда «Транзишн»

Презентація книжки Олександра Михеда «Транзишн»

Литература, Презентация

Презентація книжки Олександра Михеда «Транзишн» (Дніпро, Глінки) Книгарня «Є» та видавництво «VIVAT» запрошують на презентацію збірки оповідань Олександра Михеда «Транзишн», яка відбудеться у середу, 24 травня, о 18.30.
Модераторка - Вікторія Наріжна.

«Транзишн» Олександра Михеда — це перевірка на міцність оболонки реальності, спроба зазирнути за межу людського, зняти з нього шкаралупу й залишити найважливіше. Що там, усередині? Хіть? Ненависть? Страх? Старі рани, які болять усе життя? Письменник блукає між минулим і майбутнім, і скрізь перед його очима — тільки самотність, тільки морок.

Олександр Михед – письменник, літературознавець, куратор мистецьких проектів, співробітник відділу теорії літератури Інституту літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України. Автор книжок: "Амнезія", "Понтиїзм" (довгий список премії “Книга року BBC-2014”, короткий список "ЛітАкцент року"), "Астра", "Мороки", “Бачити, щоб бути побаченим: реаліті-шоу, реаліті-роман та революція онлайн“, "Транзишн". Куратор “АмнезіЯ project: відкрита платформа” – літературно-мистецького мультимедійного проекту, який увійшов в сімку найкращих проектів світу, за версією фестивалю “SOUNDOUT!” (м. Берлін) Переклав українською романи Бориса Акуніа, вірші американської художниці Дженні Хольцер (спільно з Богданою Матіяш), кількох інформаційних видань PinchukArtCentre, книжку Сари Торнтон “33 митці у 3 актах" (разом із Юрієм Мазуром та Іриною Шуваловою). Учасник резиденцій у Фінляндії, Латвії, Ісландії, США та Франції.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте