Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
13:46

Виставка графічних робіт «Взаємодія/діє»

Посмотреть афишу: Виставка графічних робіт «Взаємодія/діє» Графика

З 14 по 31 березня 2017 року (вівторок-неділя) у соціокультурному центрі (4-й поверх) Дніпровської Центральної міської бібліотеки (вул. Воскресенська, 23) діє виставка графічних робіт «Взаємодія/діє». 

«Взаємодія/Діє»- унікальна виставка робіт, організована спільними зусиллями Міністерства внутрішніх справ, громадських активістів та неурядових організацій, яка присвячена важливим процесам перетворень у суспільстві.

Автори робіт: Олена Старанчук та Олег Грищенко.


Реформа Поліції стартувала у липні 2015 року. Успіх роботи нових патрульних поліцейських залежить від співпраці з суспільством. Сьогодні громадяни не бояться говорити про правопорушення і звертаються до нової поліції, сприяючи підвищенню рівня  безпеки міст України.

Реформа Державної служби з надзвичайних ситуацій спрямована на захист громадян у кожному, навіть найвіддаленішому, куточку України. Все це стане можливим завдяки розширенню мережі місцевих пожежних команд та рятувальник підрозділів. На допомогу цим професійним бригадам прийдуть добровольці-вогнеборці – місцеві мешканці, які у будь-який час дня і ночі прибудуть на місці події.

Реформа Державної міграційної служби має на меті підвищити стандарти до європейського рівня. На зміну звичайним паперовим паспортам прийшли унікальні біометричні ID-картки. У одному чипі зберігатиметься практично уся інформація про власника картки, що є першим кроком до скасування застарілих бюрократичних процедур.

Державна прикордонна служба гарантує безпеку кордонів, особливо в такий складний для України час.

Гендерна рівність – філософія роботи органів влади у європейській країни. Чоловіки та жінки мають рівні права. Ми мусимо забезпечити однакові можливості, умови праці та заробітну платню незалежно від статі.
Разом з країною повинні змінюватися і ми, руйнуючи перешкоди для людей з обмеженими можливостями, допомагаючи ветеранам АТО та піклуючись про внутрішньо переміщених осіб. Взаємодія – діє!

Виставка підготовлена за сприяння Міністерства внутрішніх справ України. У рамках проекту «Комунікаційна підтримка за залучення громадськості до процесу реформ» міжнародної організації IREX, за фінансової підтримки Бюро з міжнародної боротьби з наркотиками та правоохоронної діяльності держдепартаменту США (INL), в партнерстві з Міжнародною організацією з розвитку права (ІDLO) та КП «Київський метрополітен».

Адреса: вул. Воскресенська, 23, соціокультурний центр (4-й поверх). 
Телефон для довідок: (056)745-20-52

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте