Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
10:09

Кіноконцерт Жорж Мельєс

Кіноконцерт Жорж Мельєс

Посольство Франції в Україні, Французький інститут в Україні та Альянс франсез представляють 10-тий ювілейний фестиваль «Французька весна в Україні», що традиційно проходить у квітні у Києві, Дніпропетровську, Донецьку, Львові, Одесі та Харкові

Фестиваль, без якого вже неможливо уявити прихід весни в Україну, цього року, як ніколи, представляє багату мистецьку програму – як оригінальні проекти з Франції, так цікаві спільні франко-українські починання.

Кіноконцерт Жорж Мельєс представляє ексклюзивну програму фільмів Жоржа Мельєса у супроводі тапера та оповідача, як це відбувалося на початку ХХ-го століття. Жорж Мельєс Жорж Мельєс є однією з найбільш дивовижних фігур кінематографу. З 1896 по 1913 рр. він зняв 520 фільмів, продюсером та дистриб’ютором яких він був, і в яких сам же і зіграв. Мельєс першим використав камеру для розповіді історії з мізансценою та декораціями. Він вигадав цілу низку трюків, які і до тепер є основою сучасних спецефектів.

Панорама французького кіно пропонує безліч кінозустрічей та нічний марафон короткометражного кіно.




  

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте