Вход на gorod.dp.ua

Имя для входа:
 
    Днепр » Засідання Кіноклубу ім. Данила Сахненко
Регистрация Вход

Сб, 23 февраля 2019
16:28

УКР   ENG

АФИША

 

Засідання Кіноклубу ім. Данила Сахненко

Творческий вечер

Кіноклуб ім. Данила Сахненко ДОУНБ
запрошує на переглядфільму «Очерет» та зустріч з його автором, режисером Русланом Батицьким (м. Київ)

Руслан Батицький, режисер, член Національної спілки кінематографістів України. Народився у 1986 році в c. Ново-Хортиця Софіївського району Дніпропетровської області. Закінчив Дніпропетровський національний університет,  отримавши ступінь магістра кібернетики, та Київський національний університет імені Карпенка-Карого по спеціальності «режисер».
З дипломним фільмом “Очерет” брав участь у міжнародних кінофестивалях “Молодість” (Київ), “Начало” (Санкт-Петербург), отримав за нього Гран-прі премії  ім. Арсенія та Андрія Тарковських.
У 2011 році проект його фільму “Уроки української” був підтриманий комісією Державного агентства з питань кінематографії, і в 2012 році фільм був знятийДержкіноза повної фінансової підтримки. Прем”єра фільму відбулась у грудні в рамках показу кращих українських короткометражних фільмів 2012 року “Українська нова хвиля”. Зараз Руслан працює над розробкою свого першого повнометражного фільму “Гроза”, зйомки якого заплановані на кінець 2013 року.

Фільмографія
•          2009: «Моя мама білетер» (короткометражнийдокументальний)
•          2010: «Судний день. Передчуття» (короткометражнийдокументальний)
•          2010: «Летаргія» (короткометражнийекспериментальний)
•          2011: «Ікар» (короткометражнийдокументальний)
•          2011: “Очерет” (короткометражнийхудожній)
•          2012: “Уроки української”(короткометражнийхудожній)
Досвідроботи на телебаченні
•          2009-2010: Інтернет телеканал «Врач ТВ». Режисер
•          2010: «Мой кінопродакшн» для телеканалу К1. Проект «Таїна». Режисер
•          2011: 1+1 (департамент художньо-документальнихфільмів). Проект «Одержимі».             Режисер монтажу
Участь укінофестивалях
•          2010: 40 МКФ «Молодість»
•          2010: 30 МіжнароднийстудентськийкінофестивальВДІКу
•          2011: 19 МКФArtFilmFest (Братислава. Словаччина)
•          2011: 40 МКФLubuskielatofilmowe (Польща)
•          2011: 9 МКФ SIGNS DE NUIT (Париж, Франція)

http://vimeo.com/38467845

Нет актуальных дат или событие в архиве.
Творческий вечер
     
Поделиться: Twitter LiveJournal Odnoklassniki


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Объявления

Примечание:
В расписании возможны изменения. Пожалуйста, уточняйте информацию по телефонам заведений, в которых происходят указанные события.
Время сеансов в кинотеатрах может меняться без предупреждения!
Обратите внимание, что смена репертуара в кинотеатрах происходит по четвергам.

Экспорт афиши
Текстовая версия сайта Версия для iPhone Версия для Android Gorod.dp.ua на Facebook 34-й телеканал ТРК Украина Газета Сегодня
copyright © gorod.dp.ua, ЧАО Сегодня Мультимедиа, ТРК Украина
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте