Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
18:45

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Нейронаука спокою серед хаосу війни: у Дніпрі поліцейські взяли участь у тренінгу від американських партнерів

Нейронаука спокою серед хаосу війни: у Дніпрі поліцейські взяли участь у тренінгу від американських партнерів

Засновниця «Global Warrior PoweredbyLove» та світова спікерка Джил Туппер навчала правоохоронців як ефективно зберегти психологічне здоровʼя та внутрішній спокій під час війни.

Поліцейські одні з перших прибувають на місця обстрілів, рятують поранених та допомагають постраждалим людям. Правоохоронці потрапляють під ворожі обстріли, на жаль, втрачають колег та близьких. Щоб освоїти методики, які допоможуть легше пережити травматичний досвід, присутні навчалися розуміти й регулювати свій емоційний стан та стан оточення.

За декілька днів тренінгу всі учасники отримали не тільки теорію, а й навчились багатьом практичним, діючим інструментам, які зможуть під час несення служби використовувати для збереження психологічного здоров'я та внутрішнього спокою, навіть у найскладніших умовах війни і неспокою.

Разом зі спікеркою Джил Туппер правоохоронці Дніпра опанували інструменти, які допоможуть не тільки надавати допомогу, рятуючи життя та здоров'я, але й ефективно оцінювати ментальний стан постраждалої людини. Наразі вкрай важливо якнайшвидше «прийти в себе», повернутися до життя - подолати стресову реакцію, відновити здатність продуктивно мислити, діяти та боротися далі.








Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті