Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
03:49

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Все і одразу за найкращою ціною в магазині Фокстрот: вигідна купівля кухонної техніки

Все і одразу за найкращою ціною в магазині Фокстрот: вигідна купівля кухонної техніки

Переїзд у нову квартиру — хвилююча та приємна подія, але її ускладнює необхідність облаштування простору. Перелік побутових приладів, які будуть потрібні для комфортного життя, досить широкий і різноманітний. Щоб не витрачати тижні на пошуки актуальної техніки, набагато простіше та зручніше придбати все необхідне в каталозі Фокстрот: інтернет-магазин — офіційний дистриб'ютор товарів провідних брендів Це чудова можливість вибрати повний комплект кухонного обладнання на приємних умовах.

Широкий асортимент продукції

У продажу доступна продукція світових та українських виробників. Це дозволяє сформувати власний набір актуальних придбань, обравши актуальні товари у представлених категоріях:

  • велика побутова техніка - холодильники, морозильні камери, плити;
  • техніка, що вбудовується — варильні поверхні, духовки, посудомийні машини;
  • прилади для приготування їжі - грилі, мультиварки, скороварки, мікрохвильові печі;
  • пристрої для приготування напоїв — кавоварки, соковитискачі, електрочайники, кавомолки, фільтри для води.

Додатково можна придбати аксесуари, які допоможуть модернізувати прилади. Регулярно проходить акція «Комплектом дешевше»: при купівлі товарів певної торгової марки можна отримати подарунок чи знижку.

Гарантія якості

Асортимент формується на основі купівельних переваг: у продаж надходять затребувані моделі. Це офіційна техніка відомих виробників, чия продукція відповідає міжнародним стандартам надійності та безпеки. А гарантія якості – запорука тривалої експлуатації кожного придбання.

Просте оформлення замовлення

Для швидкого підбору кухонної техніки в інтернет-магазині передбачено зручну систему фільтрів, а також сортування за заданими параметрами. Користувачі можуть порівняти характеристики різних моделей, вивчити відгуки інших покупців та обрати оптимальне рішення. Для покупки необхідно виконати кілька простих дій:

  • додати актуальні позиції до «Кошику»;
  • вибрати бажаний спосіб оплати та доставки по Україні;
  • вказати контактні дані одержувача замовлення.

Після підтвердження заявки її буде оперативно оброблено та підтверджено, а товари надійно упаковані та підготовлені до видачі або передані на відправку. В рамках послуги «ЕкстраСервіс» можна додатково замовити встановлення та підключення нової техніки.

Доступні ціни

Лояльна політика цін та бонусна програма ФоксFan для постійних покупців допомагають заощаджувати на покупках. Це дозволяє дозволити собі більше, не виходячи за рамки наявного бюджету.

Завдяки розмаїтості кредитних програм від українських банків-партнерів легко оформити безвідсоткову розстрочку на покупку і розбити загальну суму на кілька рівних платежів. Це допоможе обставити кухню новою технікою, розплачуючись у комфортному режимі невеликими сумами.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті