Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
02:20

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Через вчорашню атаку на Дніпро пошкоджені 4 заклади освіти: як виглядає потрощений коледж спорту

|«« «« »» »»|

За уточненою інформацією, від вчорашньої атаки по Дніпру було пошкоджено 4 освітніх заклади - коледж, садочок, ліцей та університет, складську будівлю на підприємстві.

Також зачепило 9 багатоповерхівок та 25 автівок.

Потрощена їдальня, актова зала, фасад та вікна - так виглядає обласний коледж спорту після російської атаки. Понад сорок років у ньому виховували справжніх зірок спорту.

Звідси вийшли  відомі на світовій арені спортсмени Ярослава Магучіх, Михайло Кохан, Анна Рижикова та Денис Кесіль. Ті, які цього року представлятимуть країну на Олімпійських іграх.

І під час вибуху, там були хлопці та дівчата. Діти чимдуж бігли в укриття. Позалишали відкриті зошити, підручники та перекуси прямо на партах.

До вчорашнього вечора тут було комфортне середовище для навчання. А тепер - побитий посуд, стіни, поламані навпіл двері…

Втім, головне - всі живі. Поранення отримали четверо учнів та двоє співробітників, коли вже повз вікна добігали до укриття.

"Я хочу подякувати викладачам коледжу за злагоджені дії, за те, що вчасно зібрали всіх у сховищі. Якби не це, важко уявити наслідки. У закладі також перебувають діти ВПО і ті, що знаходяться там на цілодобовому перебуванні", - подякував голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

Нікопольщина

Не залишили у спокої і Нікопольщину. Пізно ввечері ворог атакував Мирівську громаду з безпілотника. Втім, все добре, люди не постраждали.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті