Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Нд, 2 червня 2024
07:39

БЛОГИ

lorik1702


17 травня 2024, 08:59

Вишиванка – символ єдності та незламності українського духу!

Всесвітній день вишиванки – особливе народне свято.
Щорічно третій четвер травня – це день, коли кожен може показати свою приналежність до українського народу, його історії, сьогодення та майбутнього, одягнувши символічне історичне надбання – вишиванку – наш національний код та оберіг.
Українська вишиванка – унікальна. Вишиванку творять з любов’ю, вкладаючи у кожен візерунок щирі думки і душу. Вишиванка – це той символ, який демонструє єдність у різноманітті.
Потужний запал позитивної енергії отримали податківці Дніпропетровщини у цей травневий день. Фахівці податкової служби області прийшли на роботу у відомих на весь світ автентичних елементах українського одягу. Кожен продемонстрував єдність духу, патріотизм, любов до України та шанування українських культурних цінностей і народних традицій.
З нагоди Всесвітнього дня вишиванки за ініціативою очільниці податкової служби Дніпропетровщини Наталі Федаш проведено фотоконкурс «Пан та Пані вишиванка!». На ZOOM-нараді підведені його підсумки.
Звертаючись до колег, в. о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області привітала усіх з Днем вишиванки та акцентувала: «Вишиванка для українців – справжня національна святиня. Вона символізує красу, міць, щасливу долю та родинну пам’ять. Наразі вишиванка стала символом української нескореності, сміливості, єднання, непереможності. Це свято ще більше об’єднує нас на шляху до Перемоги».
За результатами незалежного голосування на сторінці «ДПС у Дніпропетровській області» у соціальній мережі Facebook визначена найкраща світлина, а отже – переможець фотоконкурсу.
І це – управління по роботі з податковим боргом.
Усім, хто долучився до заходу, а також прийняв участь у визначенні переможця – щира подяка.
Бережімо українські традиції!
Саме вони є нашою духовною опорою і основою, знаком єдності та волі, що наближає нас до Перемоги.
Слава Україні!


Останній раз редагувалося: 17.05.2024 09:02


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті