Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
З 16 по 22 лютого триває найсмачніший тиждень року – Масляна в ресторані \
У ці святкові дні потрібно їсти млинці в необмеженій кількості, щоб рік був веселим і грошовим. У \"Кодацькому Коші\" на Вас чекають рум’яні, ароматні млинці з пилу-жару, приготовані з добірних сортів борошна, домашніх молочка та яєць, за старовинними українськими рецептами. Загалом більш ніж 10 різних видів млинців.
Також варто скуштувати знамениті варенички (а їх видів у ресторані чимало)!
Упродовж тижня \"на щастя, на долю…на довгі і мирні літа\" всім гостям ресторану буде запрезентований комплімент від шеф-кухаря – смачний золотавий млинець із натуральним медом, джемом чи домашньою сметанкою.