Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 23 апреля 2024
21:16

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Программа празднования Дня города 2010

Программа празднования Дня города 2010
Програма святкових заходів з нагоди відзначення Дня міста у Дніпропетровську.

8-11 вересня

Театр опери та балету

10:00 - 18:00     Ярмарок-фестиваль легкої промисловості «Осінній вернісаж», який проводить ООО «Компанія Рост-Експо».

9-11 вересня

Обласна філармонія (вул. Леніна, 6)

10:00     ІІ спеціалізована виставка квіткового, ландшафтного та флористичного бізнесу “Квіти України 2010”. На виставці буде представлена велика кількість квітів та квіткових матеріалів. Серед них будуть орхідеї найвищого класу А1, троянди зі всього світу та інші квіти. Також там можна буде відслідкувати останні тенденції у галузі фотодизайну та флористики. Крім того, захід зацікавить тих, хто планує будівництво котеджів та благоустрій придомових земельних ділянок.

10 вересня

Воднолижний стадіон (вул. Набережна  Перемоги, 33, район  ресторану “Камелот”) 

10:00     Стартує  Відкритий  Чемпіонат України з воднолижного спорту UKRAINE OPEN. Чемпіонат проходить у Дніпропетровську вже вдруге. Його організатор воднолижний клуб “Сентоза” за підтримки міського голови Івана Куліченка. У цьогорічних змаганнях візьмуть участь понад 60 спортсменів з Росії, Білорусі, США, Канади, Нової Зеландії, Франції, Італії та з інших країн. Серед них зірки воднолижного спорту, спортсмени, які займають перші позиції у світовому рейтингу.  Протягом трьох днів на воднолижному стадіоні учасники змагатимуться у таких категоріях як слалом, фігурне катання та стрибки з трампліну.  

Будинок Обласного молодіжного  театру (вул. Плеханова, 7) 

12:00     Відкриття меморіальної дошки головному художнику обласного молодіжного театру Семену Іллічу Духовенку. 

Центральна  міська бібліотека (вул. Леніна, 23) 

14:00     Відкриття електронної читальної зали. 

Виставкова  зала Дніпропетровської  організації спілки художників України (вул. Набережна Леніна, 11) 

16:00     VI Всеукраїнська виставка образотворчого мистецтва «Чарівні барви Дніпра». У ній візьмуть участь 138 художників з 22 міст України.  


  Концерт-хол “Тайм-Аут”

21:00     Конкурс “Міс студентство”. Конкурс пройде під девізом “Мій вищий навчальний заклад — кращий!”. Переможниця конкусу, окрім корони та цінних подарунків отримає гранд на суму 10 тисяч гривень для реалізації запропонованого соціального проекту, направленого на покращення життя молоді міста.

11 вересня

Сквер імені Леніна

10:00     Відкриття після реконструкції площі між Дніпропетровською обласною державною адміністрацією та Дніпропетровською обласною радою.  

10:15     Свої роботи презентуватимуть учасники IV скульптурного пленеру. Цьогоріч участь у пленері взяли п'ятеро скульпторів з Дніпропетровська та Краматорська.  Це проект “Щаслива сім'я” cкульптора Юрія Щедрова, проект “Амазонки” скульптора В'ячеслава Гутирі, проект “Пробудження” скульптора Анатолія Дубовика, проект “Відпочинок” заслуженого діяча мистецтв України  В'ячеслава Данилова та проект “Вітер”  заслуженого діяча мистецтв України Василя Мірошниченка.

12 вересня

Центральний ринок „Озерка”

08.00     Святковий ярмарок. На ярмарок запрошені господарства з десяти сільських районів міста, а також понад вісімдесяти місцевих товаровиробників. З-поміж іншого, вони привезуть на продаж овочі, фрукти, м'ясо, свіжу рибу, молочну продукцію, зернові культури, мед та інше. Купити все це можна буде за цінами товаровиробника, вони будуть на 10% нижчими середніх роздрібних цін. Святковий настрій продавцям та покупцям створюватимуть фольклорні самодіяльні колективи, які співатимуть українські народні пісні. З 10 вересня ярмарки відкриваються в Амур-Нижньодніпровському районі — ринок “Березинський” (вул. Березинська, 23 а), у Бабушкінському районі — ринок “12 квартал” (вул. Героїв Сталінграда, 118-а), у Жовтневому районі — торговельний комплекс “Мандриківський” (бульвар Слави, 2б), в Індустріальному районі — ринок “Північний” (вул. Косіора, 1а), у Кіровському районі — ринок “Центральний” (вул. Шмідта, 2), у Красногвардійському районі — ринок “Каверінський” (вул. Робоча, 77), та у Самарському районі — торговельний майданчик по вулиці Роторній, 19-21 у Ленінському районі — торговельно-сервісний комплекс “Трофімовський” (вул. Братів Трохимових, у районі будинку № 40). 

Свято-Троїцький  кафедральний  собор

 Святковий молебень  во славу міста та його мешканців

Пам'ятник  О. Полю

10.00    Урочисте відкриттята церемонія покладання квітів  до пам’ятника першому Почесному  громадянину міста Олександру  Полю

Парк  Л. Глоби

09.00     «Свято меду» -  виставка-ярмарок продуктів бджолярства. У цей день до парку з'їдуться 15 пасічників з міста та області. Вони привезуть на ярмарок мед різних сортів — з акації, гречки, соняшників, різнотрав'я, квіткового пилку. Зацікавлені відвідувачі заходу зможуть дізнатися про приготування народних лікарських рецептів з меду, а також авторські рецепти з виготовлення тонізуючих напоїв — медовухи, медового вина та інше.

11.00    На фестивальному майданчику відбудеться  підведення підсумків конкурсу «Символ Дніпро-2010» та виставка кращих робіт учасників конкурсу. Мета конкурсу «СимволДнепр2010» визначити за допомогою творчої активності мешканців Дніпропетровська архітектурні, історичні та культурні визначні пам'ятки, які є сучасними символами міста на Дніпрі.

12:00     Свято морозива. Організовує свято місцеве підприємство – виробник морозива. Організатори проводитимуть серед малечі різні конкурси на тематику морозива, за участь у яких кожна дитина отримає подарунок. Родзинкою свята  стане фірмовий конкурс “Божевільні продавці” - у спеціально облаштованому ринзі дітвора, одягнена  у дощовики та рукавички,  влаштує перестрілку морозивом. Переможцем стане найчистіший.  

Центральний  міський  парк  культури  та  відпочинку  ім. Т. Г. Шевченка

12.00      Виставка голубів. На алеях парку  можна буде помилуватися 50 різновидами цього птаха.

15.30    Свято квітів «Квітковий марафон». На оглядовому майданчику будуть  представлені квіти у різних проявах: в картинах з піску, в акварелях, батику, в українських дівочих віночках, в Петриківському розпису. Окрім того, там будуть  композиції з живих квітів. 

16.00     Показовий  практикум Дніпропетровського племінного центру собаківництва кінологічної спілки України.

Також на майданчику “Дом кофе” проведе каву-карт (малюнки  квітів на каві), а “Український чайний дім” проведе чайну церемонію та представить близько 20 видів квіткових чаїв.  

Майданчик  біля  Театру  опери  та  балету

10.00     Виставка-ярмарок  авторських  рукодільних  виробів  «Зроблено  з любов’ю». Майстри прикладного мистецтва проведуть майстер-класи, в яких кожен бажаючий зможе взяти участь. З-поміж іншого там можна буде навчитися створювати ляльки-мотанки, текстильні прикраси, розписувати пляшки у стилі спонтанного живопису тощо.

Алея пр. Карла Маркса

09.00    Від вулиці Леніна до вулиці Короленка проходитиме конкурс  малюнків на асфальті «Будуємо Дніпропетровськ майбутнього». У ньому візьмуть участь  близько двохсот  учнів загальноосвітніх та художніх шкіл.

10.00     Туристична виставка-презентація «365 дней отдыха в году» (проспект Карла Маркса від вулиці Леніна до вулиці Короленка). До заходу запрошені туристичні агенції та туристичні оператори з Дніпропетровщини та інших регіонів України, музеї, ресторанні та готельні комплекси, магазини спортивної та туристичної екіпіровки, тематичні журнальні видання тощо.  В рамках заходу на алеї відбудеться ще декілька виставок — це фотовиставка, де будуть представлені світлини з відпочинку дніпропетровців у різних куточках світу, а також виставка “Видатні особистості у Катеринославі-Дніпропетровську”. Родзинкою заходу стануть міні-екскурсії, які безкоштовно для усіх бажаючих проводитимуть юні екскурсоводи. Вони розповідатимуть історію будівель, які розташовані на зазначеній ділянці проспекту Карла Маркса.

Європейська  площа

16.00      Виставки:

  • «Від ідеї до подіуму», на якій буде  представлене вбрання різних стилів та напрямків;
  • «Формоутворення» - виставку презентуватиме асоціація молодих дизайнерів Дніпропетровська.

17.00     ІІ Всеукраїнський фестиваль моди та краси  «Дніпропетровськ та мода» У фестивалі візьмуть участь представники професійних та аматорських дитячих театрів мод, шкіл, студій, модельних агентств, а також промислових, швейних, трикотажних, взуттєвих та інших підприємств Дніпропетровська та інших регіонів України та Росії. У  різних конкурсних номінаціях моделі демонструватимуть вбрання, яке відображає розвиток костюму від минулого до сьогодення, дитячий і чоловічий одяг, весільні та вечірні костюми, хутряні та шкіряні вироби, колекції модних аксесуарів. На фестивалі свої колекції продемонструють як початківці модельного бізнесу так і відомі українські дизайнери.

Кінотеатри  міста

10.00     Фестиваль екранних мистецтв  «Дніпросінема»

Площа  Леніна

11.00     Велике спортивне свято (велопробіг,  легкоатлетична  естафета, показові виступи спортсменів, «Ігри чемпіонів») На площі відбудуться показові виступи спортсменів з екстремальних видів спорту. Учасники демонструватимуть трюки на велосипедах та роликових ковзанах. Загалом у цей день там розгорнуться безліч спортивних заходів - велопробіг,  легкоатлетична  естафета, ігри чемпіонів. На надувних конструкціях, яких доставлять з Києва, змагатимуться вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста. Ввечері свої таланти демонструватимуть спортсмени федерацій з різних видів спорту — танці, гімнастика, єдиноборства тощо.

Театральний  бульвар

12.00     Урочисте   відкриття  після  реконструкції Театрального  бульвару та Фонтану

  • вистава «Куклы в цирке» Дніпропетровського міського театру «Театр актора і ляльки»;
  • уривки зі спектаклю «Кабаре «Веселый песец» Дніпропетровського міського театру «КВН ДГУ»

20.00     Опера  просто  неба  «Моя Кармен»  за  участю зірок італійської опери Лори Франчизи і  Джованні Рубікьєзу, а також зірок української естради  Олексія Дугінова та народного артиста України Володимира Засухіна.

Майданчик  навпроти готелю «Дніпропетровськ»

14.00      «Повітряна феєрія» - виставка фігур з повітряних кульок

17.00        Парад оркестрів за участю 6 оркестрів: духового, естрадно-симфонічного, народних інструментів та джазового. Після цього відбудуться майстер-класи з танго та хіп-хопу. Професійні танцюристи навчатимуть танцювати усіх бажаючих. На цьому ж майданчику відбудеться виступ гітариста, нашого земляка Романа Мірошниченка. У січні цього року він став володарем престижної американської премії. Його гітара звучить у саундтреках популярних  російських кінофільмів, в альбомах зірок  російської естради. 

Історичний  музей  ім.  Д.І. Яворницького

11.00     Фестиваль слов'янської культури “Вранішня зірка”, в якому візьмуть участь понад  двохсот прихильників  історичної реконструкції з Дніпропетровська та інших міст України. В рамках фестивалю відбудуться  змагання з історичного фехтування, конкурси історичного реконструйованого костюму, виступи виконавців етнічної та середньовічної музики, а також  традиційні середньовічні  ігри та забави. 

Фестивальний  причал

15.00       «Святкуємо разом» – велика концертна програма за участю колективів БК “Металург”, колективу “Славутич”, артистів естради Дніпропетровська. Циркові колективи покажуть шоу  ходулістів. Ввечері можна буде побачити  вогняне шоу театру вогню “Аделаїда”. У заключні вечора виступатимуть гурт “Реал О” та співак Василь Бондарчук.

Вул. Набережна Перемоги (р–н ресторану „Камелот”)

10.00     Фінал Чемпіонату України з воднолижного спорту UKRANE OPEN’10

13.00      Показові польоти вертольотів.  Під час водно-повітряного шоу в акваторії Дніпра на мешканців та гостей міста чекатимуть групові польоти вертольотів, які виконуватимуть фігури найвищого пілотажу, показові виступи спортсменів-воднолижників, складні трюки на воді та у повітрі. Родзинкою заходу стане проїзд воднолижника не за катером, а за вертольотом.

Акваторія  р. Дніпро

15.30   Від Мерефо-Херсонського мосту до готелю “Дніпропетровськ” відбудеться водне шоу. В акваторії річки своєю красою зачарують парусники, драгоботи, каное, водні лижі, байдарки.

Площа  біля  Дніпропетровського  Державного цирку

10.00     Виставка раритетних та ексклюзивних ретро-автомобілів. Усі бажаючі мешканці та гості свята зможуть помилувати своє око вітчизняними автомобілями „Москвич” – 401 , ГАЗ М-20 „ Победа” , ГАЗ-21 „Волга”,  ГАЗ-12 , ЗАЗ 965 тощо. Крім того, там будуть представлені і закордонні машини такі як „БМВ—328”, „ДКВ”, „Опель супер 6„ . Остання машина у вигляді кабріолету була захоплена у німців під час військових операцій на території Дніпропетровська у 1942 році. У подальшому автомобіль знаходився у розпорядженні вищого командного складу першого Українського фронту, зазначають у департаменті.        Родзинкою виставки стане автомобіль  „Шевроле Бел Ейр„ 1959 року випуску.  Свого часу цей раритет знаходився  у колекції автомобілів Леоніда Брежнєва. Це яскравий представник ряду „американських” автомобілів, що  має потужний двигун (285 кінських сил), великий салон, безліч  деталей з хрому та розкішні дивани. 

14.00      „Молодь святкує День міста”. На майданчику виступатимуть лауреати фестивалю студентської творчості “Студентська весна”, міські творчі молодіжні колективи, а також зірки української естради.

Театр опери та балету  

17.00     Концерт народного артиста СРСР Йосипа Кобзона та колективу “Республика”.  

Культурний  центр «OPERA»

21.00     V  Єкатерининський бал. Цього року королевою балу стане Альона Фоменко. Піл час заходу виступатимуть переможці телевізійних проектів “Україна має талант”, “Танцюють всі” та “Суперзірка”.

Вул. Набережна  Леніна

22.00     Святковий феєрверк довжиною 1,5 кілометри.

Амур-Нижньодніпровський район:
1 Святкові  заходи з нагоди 100-річного ювілею

 КЗО СЗШ  №90

01.09.10

09.00

КЗО СЗШ №90,

вул. Передова, 253

2 Народне гуляння «Моє життя - Дніпропетровськ»,

з концертно-розважальною програмою, конкурсами та подарунками для підопічних  центру та жителів району

10.09.10 Територіальний  центр соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непраце-здатних  громадян
3 Фотоконкурс «Чарівні куточки рідного міста» До 

10.09.10

Будинок творчості  дітей та юнацтва
4 Виставка  декоративно-прикладної творчості  учнів шкіл району «Місто майстрів» 10.09.10 Сесійна зала районної у місті ради
5 Районне урочисте свято «Дніпропетровськ –  місто моєї мрії» для дітей  та юнацтва 12.09.10 Будинок творчості  дітей та юнацтва  
6 Концертно-розважальна  програма «Наші таланти тобі, мій  Дніпропетровськ» 12.09.10 Клуб  за місцем мешкання  «Фантазія»
Бабушкінський район:
1 Концертна програма у відділенні соціально-побутової  реабілітації денного перебування пенсіонерів терцентру «Мій Дніпропетровськ – тебе мені обрала доля!» 08.09.10 Територіальний  центр   соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непраце-здатних  громадян
2 Конкурсно-розважальна  програма для дітей пільгових  категорій «Моє місто – моя гордість» 08.09.10 Центр позашкільної роботи
3 Районне дитяче свято:

-   розважально-концертна  програма;

-   змагання  з туризму; 

-   конкурс  малюнків на асфальті «Веселкові 

    кольори  дитинства»;

-   спортивна  естафета

11.09.10 ж/м Тополя-3,

дитячий майданчик біля кінотеатру «Січ»

4 «Свято  міста в сел. Мирне»:

- виставка творчих  робіт;

- свято «Тато,  мама і я – спортивна сім’я»

- концерт творчих  колективів;

- конкурс «Караоке»

12.09.10 Спортивний  майданчик загальноосвітньої СШ № 40
5 Районні змагання зі спортивного орієнтування до Дня міста та Дня фізкультурника 12.09.10 Дитячо-юнацький центр
Жовтневий район:
1 Концерт – привітання рідному місту «Дніпропетровськ – центр творчих злетів» 10.09.10 Територіальний  центр   соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непраце-здатних громадян
2 Дитяче  свято «Святкуємо разом з містом!» 12.09.10 Парк                             ім Т.Г.Шевченка
3 VI регіональний  історичний фестиваль «Вранішня  зірка» 11.09.10-12.09.10 Площа біля

Історичного музею                     ім. Д. І Яворницького

3 Проведення  «Свята двору» з нагоди святкування  Дня міста 12.09.10 Вул. Мандриківська, буд. 149,

пр. Гагаріна, 141,

вул. Жуковського, 2б,

пр. Героїв, 19

4 Проведення  відкритої першості Жовтневого району зі спортивного орієнтування серед школярів 15.09.07 Парк

ім. Т.Г.Шевченка

Індустріальний  район:
1 Виставка  декоративно-прикладної творчості  «Місто майстрів» та концерт-вітання  «Наші таланти - рідному місту» 10.09.10 Сесійна зала районної у місті ради
2 Святковий вечір відпочинку «Гордість моя -Дніпропетровськ» та  виставка творів прикладного мистецтва «Дніпропетровськ – серце моє» 10.09.10 Територіальний  центр   соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непраце-здатних  громадян
3 Концертно-розважальна  програма «Наші таланти тобі, Дніпропетровськ!» 12.09.10 Клуб "Фантазія"
4 Концертно-розважальна  програма                    «Дніпропетровськ очима дітей»

(виступи  вокальних та танцювальних  колективів, конкурс  малюнків на асфальті, виставка дитячих робіт)

12.09.10 Площа біля Палацу культури "Металург"  
(вул. Косіора, 27)
5 Концертна програма «Творче  
намисто – рідному місту»
12.09.10 Площа біля Центру позашкільної роботи

(пр. Газети "Правда", 36)

6 Концертно-розважальна  програма «Вітання рідному місту» 12.09.10 Алея Пам'яті

(пр. Мира)

7 Урочисте  відкриття КЗО ДНЗ № 160 12.09.10 вул. Вологодська, 122
9 Святковий ярмарок  12.09.10 Ринок "Північний"

(вул.  Косіора, 1а)

Кіровський  район:
1 Святкова  розважальна програма для дітей «Мій рідний край – моя земля!»  
08.09.10 СОВК центр  «Юнацтво»
2 Районне спортивне свято для шкільних команд «Ми – нащадки козацької  слави» До 10.09.10 Парк Л.Глоби 
3 Фотоконкурс «Дніпровські замалюнки» До 10.09.10 СОВК центр  «Юнацтво»
4 Розважально - гумористична програма «Нам года –  не беда!»  10.09.10 Територіальний  центр   соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непраце-здатних  громадян
5 Святково  – розважальна програма для дітей  з показом казки «Кицін дім» 10.09.10 СОВК центр «Юнацтво»
6 Культурно-розважальна  програма « З Днем народження, місто!»  10.09.10 Парк Л.Глоби 
7 Районне спортивне свято «Ми нащадки  козацької слави» До 11.09.10 СОВК центр  «Юнацтво»
8 Розважальна програма з вітанням  молодят, які  беруть  шлюб у День міста 12.09.10 Алея закоханих
9 «Тобі, моє  місто на Дніпрі, моя любов і  шана» - районна  концертно - розважальна  програма 12.09.10 Парк Л.Глоби 
10 «Квітковий  блюз» - концертно-розважальна програма 12.09.10 Парк Л.Глоби 
Красногвардійський район:
1 Фотовиставка  «Мій район – моя  гордість» 08.09.10-12.09.10 ЦДТ „Альтаїр”
2 Зустрічі  з видатними людьми району «Можна все на світі вибирати, сину. Вибрати  не можна тільки Батьківщину» 10.09.10 Клуби школярів за місцем мешкання
3 Футбольний турнір серед дітей та молоді району 11.09.10 Спортивний  майданчик 

( вул.  Янгеля)

4 Святковий   «Осінній ярмарок» 11.09.10 12.09.10 Мікрорайон

НВК № 102 та

ЗСШ № 65

5 Акція «Злагода у сім`ї – добробут у державі» – привітання у РАЦСі молодят, які беруть шлюб            напередодні Дня міста 12.09.10 РАЦС
6 Концертно-розважальні  програми для мешканців мікрорайонів 12.09.10 Майданчики  біля :

ПК машинобудів-вників -вул. Робоча, РАЦСу -пр. Пушкіна,

магазину «АТБ» - вул. Титова 

7 Святкові  концерти “Рідне місто – тобі наші таланти!” для мешканців мікрорайонів на агітаційних майданчиках 12.09.10 Вул.  Янгеля, 10,

вул.  Титова, 18,

вул.  Каверіна, 1,

вул. Уральська, 10

8 Народні гуляння в сел. Краснопілля 12.09.10 Вул. Дзеркальна
9 Концертно - розважальна програма «Маленька країна» 12.09.10 Майданчик біля ПК  машинобудівників
Ленінський район:
1 Тематична соціальна ігротека  «Дніпропетровськ – моє місто» для вихованців дитячого будинку  09.09.10 Міський дитячий  будинок № 2 «Берегиня»
2 Вуличні соціальні ігротеки для дітей з різних категорій сімей із залученням волонтерів району 10.09.10 Ігровий майданчик

вул.Новоорловська, 2

3 Соціальна акція для молодят "Злагода  у сім'ї – добробут у державі" з нагоди святкування Дня міста   10.09.10 - 11.09.10 Молодіжний  парк відпочинку та дозвілля  ім.Леніна

 

4 Святковий концерт «Дніпропетровськ – мій  рідний дім» 12.09.10 Клуб за місцем мешкання «Пурпурові вітрила»
5 Святкова  шоу-програма «День міста на кар'єрі» 12.09.10 Червонокам'янське

озеро

6 Спортивні змагання «Сильні, спритні, сміливі!»  12.09.10 Дитячий майданчик

пр.Петровського,2 б

7 Мікрорайон  Таромське:

-  концертна  програма за участю творчих  колективів мікрорайону «Мій  рідний  дім - Дніпропетровськ!»;  

-   танцювальна  конкурсно-розважальна програма для  молоді та молодіжна дискотека 

12.09.10 Культурно-дозвільний центр

«Іскра  »

Самарський  район:
1 Відкрита першість району з футболу серед школярів та колективів з фізичної культури   підприємств і  організацій;  03.09.10-

12.09.10

Стадіон «Авангард»

ж/м Придніпровськ

2 Розважальна програма « Місто моє, мій улюблений  край»  08.09.10 Клуб за  місцем мешкання «Мрія»
3 Свято квітів «Вереснева райдуга»  та святковий концерт  «Казкове моє місто» 11.09.10 Клуб за  місцем мешкання «Мрія»
4 Велика     святкова    програма      «Таланти Придніпров’я» 12.09.10 Пл. 60-річчя Жовтня

ж/м Придніпровськ

5 Концертно-розважальна  програма                    «Дніпропетровськ - мій рідний дім» 12.09.10 Палац культури  «Північний»
6 Концертна програма   «Місто, освячене Дніпром» 12.09.10 Будинок культури

сел. Чаплі

7 Святкова дискотека  «Диско у стилі 80-90-х» у дискоклубі «Овен» 12.09.10 Будинок культури

сел. Чаплі

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте также:


Mak  (16.09.10 17:41): !!!, а какого лешего вы лезете со своим уставом в их монастырь? не лезьте и мата не услышите Ответить | С цитатой
!!!  (16.09.10 15:23): А когда примут Закон о мате в общественных местах? Наша молодежь так славно кроет по Русски ... аж уши вянут... Ответить | С цитатой
Музыка  (14.09.10 19:07): Mak, и справится с вирусом " блатняка", так наз."шансона". Ответить | С цитатой
Mak  (14.09.10 13:18): Мне вот понравился детский оркестр, который играл классику рока в джазовой обработке. Есть надежда, что новое поколение наконецто справится с вирусом попсы. А еще был отличный салют. Люди что вы хотите от власти если сами не умеете развлекаться? Власть не сможет угодить всем, просто они дают повод выйти на улицу и увидеться наконец с теми, кого нет времени увидеть в будни. Получайте удовольствие от того что делаете сами, а не надейтесь на милость свыше, религиозный фанатизм ни к чему хорошему никогда не приводил.
А что вы предлагаете делать с пьяной толпой на набережной? В камазы их грузить или может сразу на баржи? Где вы видели бобик на несколько тысяч человек?
Ответить | С цитатой
Колобок  (13.09.10 17:44): Парус-2,большие сумки-большие деньги,а с малолеток что возьмешь?! Ответить | С цитатой
свет  (13.09.10 14:18): Парус-2,я вам искренне сочувствую, иной раз не знаешь как с ними разговаривать, что б не навлечь...они по сути то нас охранять должны. Вспоминается история основания закона в америке, когда бандюганам выдали оружие и сказали: вы - закон!
Надеюсь, вы ушли от них без потерь...
Ответить | С цитатой
тонтон-макут  (13.09.10 14:13): Господа. День города-это очень хорошо.
Но... для стран,где достаточно высокий уровень жизни.
Не грех и порадоваться.
а,что празднуем мы? У нас есть достижения? Люди стали жить лучше? Повысились зарплаты? Пенсии?
Я понимаю когда день города празднуют в Сиднее или Мельбурне,Шанхае или Ванкувере,Вашингтоне или Веллингтоне,Токио или Цюрихе.
А,что празднуем мы?!
Самое омерзительное,что вы так и не поняли,что вас опять развели.
Ну сколько можно?
Вот в СССР праздновали 1 мая. А в КНДР празднуют день рождение КимИр Сена.
Нечего больше праздновать. Вопли,с утра по радио рассказывают как они прекрасно живут и как плохо живут другие.
В качестве примера,вместо США,можно было бы показывать Украину и город Днепропетровск. Наснимать фильмов про экологию,про мусор,обшарпанные дома и подьезды,обоссанные арки.
пусть ужасаются.
Ответить | С цитатой
Парус-2  (13.09.10 14:10): А к кому им подходить? Пьяной толпе малолеток? Мы как-то с мужем после рынка шли домой, сумки тяжёлые, решили на лавочке отдохнуть. Подошли трое "организмов" (по-другому назвать не могу, т.к. они перекатывались больше нежели ходили) и начали по сумкам шмонать, у мужа пачку с сигаретами обнюхивать, личность устанавливать... Хотя рядом выпимшая быкота сидела, так к ним не подошли. Ответить | С цитатой
свет  (13.09.10 14:01): а вот вам еще история, гуляем с детьми по набережной, грызем семечки, но маленький ньюансик, на землю шкарлупки никто не роняет, все в ладошку, а потом маме в кулечек. Подходит дяденька в берете (из охранной службы какой то), и с претензией, конечно, мол мы мусорим... морлча протянули ему ладошки со шкарлупой. Так хотелось сказать, лучше б они смотрели чтоб детворе (студентам) водку не продавали. а то ведь увидели к кому доколупаться... Ответить | С цитатой
свет  (13.09.10 13:29): а это те самые, которым крутых артистов не хватало, вот они глазки и позаливали... Ответить | С цитатой
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  »  »|
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  У Дніпрі дівчина бризкала перехожим в обличчя освіжувачем (відео моменту) (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  У Дніпрі на автостанції на лівому березі планують збудувати зал очікування з торговельними приміщеннями (7)

•  У Дніпрі розпочали ремонт мосту, що веде на Монастирський острів (6)

•  На вулиці Гаванській зіткнулися ЗАЗ та ВАЗ: троє постраждалих (6)

•  На Блакитному озері будують паркан: власник обіцяє пляж за європейськими нормами (6)

•  Утворюється метровий шар піни: у Дніпрі в озеро Куряче з колектора виливаються відходи (5)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (5)

•  На житловому масиві Сокіл зроблять три нові «острівці безпеки» (4)

•  У Дніпрі на Слобожанському проспекті водій ВАЗ спровокував смертельну ДТП з 23-річним мотоциклістом на Yamaha: відео моменту (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте