Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 27 апреля 2024
04:52

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Госавтоинспекция проводит профилактические мероприятия "Спецсигнал" и "Номерной знак"

Госавтоинспекция проводит профилактические мероприятия
З 26 травня по 15 червня 2010 року Державтоінспекція проводить профілактичні заходи під умовною назвою "Спецсигнал" та "Номерний знак".

Аналіз результатів роботи підрозділів Державтоінспекції області в рамках профілактичних заходів під умовною назвою "Спецсигнал" та "Номерний знак" свідчить про досягнення позитивних результатів, але незважаючи на вжиті заходи до сього дня продовжують мати місце непоодинокі випадки безпідставного встановлення та використання на транспортних засобах спеціальних звукових та світлових сигнальних пристроїв та ігнорування водіями транспортних засобів вимог законодавства України у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху в частині керування транспортними засобами без номерних знаків або з номерними знаками, що не належать цьому засобу чи не відповідають вимогам стандартів, або з номерними знаками, закріпленими в не встановленому для цього місці, закритими іншими предметами чи забрудненими, що не дозволяє чітко визначити символи номерного знака, повернутими чи неосвітленими.

На виконання вимог Указу Президента України від 22.11.2007 № 1136 "Про вдосконалення порядку використання спеціальних світлових і звукових пристроїв на транспортних засобах" Державтоінспекція Дніпропетровської області проводить з 26 травня по 15 червня 2010 року профілактичні заходи під умовною назвою "Спецсигнал" та "Номерний знак".

Нагадуємо, що за порушення визначеного порядку встановлення і використання на транспортних засобах спеціальних світлових або звукових сигнальних пристроїв згідно статті 122-5 КУпАП передбачено відповідальність, а саме за таке порушення передбачено накладення штрафу від п'ятдесяти до шістдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 850 до 1020 грн.) з конфіскацією спеціальних світлових або звукових сигнальних пристроїв або без такої. Визначення виду стягнення входить в компетенцію суду.

Під час нагляду за дорожнім рухом працівники ДАІ Дніпропетровської області будуть звертати особливу увагу на водіїв, які керують транспортними засобами: без номерного знака або з номерним знаком, що не належить цьому засобу, з номерним знаком, закріпленим у невстановленому для цього місці, з номерним знаком, закритим іншими предметами або забрудненим, що не дозволяє чітко визначити символи номерного знака з відстані 20-ти метрів, з перевернутим чи неосвітленим номерним знаком».

У відповідності з санкціями передбаченими ч. 5 ст. 121 Кодексу України про адміністративні правопорушення, на водіїв, які вчинили зазначені порушення, може бути накладено штраф у розмірі від 170 до 255 грн. За повторне вчинення правопорушення накладається штраф від 255 до 510 грн. або громадські роботи на строк від 30 до 40 годин з оплатним вилученням транспортного засобу або без такого.

##: ГАИ
Gorod.dp.ua на Facebook.


Добр  (28.05.10 23:29): Обожаю гайцев! Ну за народ они и за порядок на дорогах. Равных нет, однако! Почему же до сих пор ездят по нашим дорогам машины с черными совдеповскими номерами. А может гайцам нуно к окулисту? или к налоговикам)))?а может в ОВР? Ответить | С цитатой
Кряк  (27.05.10 22:48): полюбуйтесь - http://www.autosite.com.ua/news_article_15545.html Ответить | С цитатой
не люблю ГАИ  (27.05.10 14:48): люблюГАИ: к сожалению у нас любая сфера деятельности стала коммерческой, даже благотворительность, и я ничего не имею против гаи в целом, но большинство инспекторов которые занимаются беспределом на дороге отношение негативное, например: останавливают на знак 40 и с пеной у рта доказывают, что я ехал 79, хотя заведомо знают, что п..здят ради собственной наживи, на лоха. берут права говорят, раз вы не признаете свою скорость, тогда я не брал ваши документы, счастливой дороги. вы считаете что это нормально??? В итоге вспоминают и совесть, и то что мама у них тоже есть... И как вы хотите что бы к вам относились, я могу вас нагнуть, и жезл засунуть вам куда угодно, а сколько людей, нормальных автовладельцев ничего не может сделать и вы типа бедные, несчастные и совестливые этим пользуетесь. и не надо бить на жалость типа работаем сутками без праздников, и 1200гр, не нравиться идите бизнесом занимайтесь, а не поборами.. Ответить | С цитатой
Автолюбитель  (27.05.10 14:26): Sereg@, это потому, что светофор работает возле Дома торговли и в другую сторону метров 50 от Б. Хмельницкого, поэтому там много транспорта не скапливается, нефиг там регулировщику делать. Часто там езжу, ни каких проблем. Ответить | С цитатой
Sereg@  (27.05.10 14:17): Перекресток Б.Хмельницкого и пр-та Правды. Светофор уже не работает с пол года. Ни разу там не видел регулировщика. Ответить | С цитатой
люблюГАИ  (27.05.10 14:13): не люблю ГАИ: ..вы как не в Украине живете :-).. наша судебная система тоже сфера заработка.. ..одним предупреждение, другим лишение.. :-) и кричать можно сколько угодно.. да только без денег этого никто не услышит.. Ответить | С цитатой
Автолюбитель  (27.05.10 13:40): Serenik, дорогой друг, не кипятись. Если ты так не любишь гаишников, так можешь и не вызывать их на место ДТП, но потом страховая тебя пошлет в опу и виновник дтп может туда же отправить. Относительно выездов на проблемные перекрестки, так это частенько наблюдал, особенно по праздникам, когда поотключают светофоры и половина перекрестков становятся именно проблемными (все бухают, праздник, а ненавистные всем гайцы регулируют движение и ловят неродивых синих водил). А еще попробуй поработать в их режиме, сутками, по праздникам (особенно). Я сам не гаишник, но есть пара знакомых, так они не милионеры, как тут многие пишут, а жены вешаются, т.к. любимого почти никогда нет дома, сынишка без отца растет... Вы вон лучше налоговиков обсудите, те еще волки. Ответить | С цитатой
не люблю ГАИ  (27.05.10 12:27): любителюГАИ: от Вас мы никуда не денемся, но зато на вас все легче и легче находить управу, даже судьи задолбались оспаривать ваши безграмотные, тупые протоколы, которые написаны с ошибками, и без докзательств вины - неучи - нюхачи!!! Ответить | С цитатой
люблюГАИ  (27.05.10 12:07): .. хватит тут истерить. Все равно вы никуда от нас не денетесь.. Ответить | С цитатой
Serenik  (27.05.10 11:40): Автолюбителю: а Вы знаете кого-то еще, кто уполномочен оформлять ДТП? Огласите для несведущих! Или у нас ГАИцы ВДРУГ стали выезжать для регулировки движения в пробках и на проблемных светофорах??? Ну-ну... А за правительство и благодарности за перекрытие улиц... за это вообще наше огромное мерси. Простенько и со вкусом.
Да! Еще спасибо за неусыпную заботу о нашем здоровье в виде "обнюхивания" при остановке по причине "отработка города" или "спецоперация "ДАЙ ДЕНЕГ"!!!

P.S. Тролль?!?!?!?!
Ответить | С цитатой
1 2 3
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (14)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (11)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (10)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (9)

•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вулиці Гаванській зіткнулися ЗАЗ та ВАЗ: троє постраждалих (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте