Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 27 апреля 2024
06:58

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Тенісний турнір Privatbank Open. День п’ятий

Тенісний турнір Privatbank Open. День п’ятий
П’ятий день найбільшого в Україні міжнародного професійного тенісного турніру Privatbank Open став просто фантастичним для українців! Наші тенісисти не просто виграли свої матчі, а і зробили це надзвичайно легко, зберігши більше сил для вирішальних поєдинків.

Молодий харків’янин Олександр Долгополов мл. одержав перемогу над шостим «сіяним» Стефаном Кубеком (Австрія). Олександр єдиний з учасників чвертьфіналів цьогорічного Privatbank Open, якому вдалося перемогти у двох сетах. У першому сеті в австрійця зовсім нічого не виходило, він зміг взяти лише 2 свої подачі. Здавалося що ще трошки і Кубек візьме себе у руки, але другий сет почався з того, що Долгополов знов зробив брейк. В австрійця було кілька можливостей взяти подачу суперника, але це був не його день. Фантастична перемога українця 6:2, 6:4!

У півфіналі Олександр зустрінеться з німцем [3] Бенджаміном Беккером, який провів дуже не простий чвертьфінальний двобій з сербом Віктором Троіцкі. На початку матчу здавалося, що Віктор без проблем виграє цей матч. У середині першого сету він зробив брейк і легко довів сет до перемоги — 6:3. Другий сет розпочинався дуже нервово. Суперники взяли подачі один одного, але потім на корті запанувала рівновага. І лише наприкінці другого сету німцю вдалося виграти дуже важливий гейм на подачі серба, і другий сет залишився за Беккером — 7:5. У третьому сеті суперники не без боротьби, але брали свої подачі, поки у фіналі матчу Беккер не заробив подвійний матч-бол на подачі Троіцкі. Віктору вдалося відігратися, пішла гра на більше-менше, але в останню мить удача знову посміхнулася німцю. На черговому матч-болі він перекинув Троіцкі і м’яч точно потрапив у задню лінію корту — 6:4.

Інший чвертьфінал за участю першої «ракетки» турніру росіянина Дмітрія Турсунова та італійця Марко К’юдінеллі видався ще більш напруженим і захоплюючим, ніж матч Троіцкі-Беккер. У першому сеті був сильнішим італієць, він зробив 1 брейк і не зважаючи на боротьбу на своїх подачах зміг їх не віддати. Другий сет обидва тенісисти розпочали дуже невпевнено і відразу програли по одній своїй подачі. У третьому геймі Турсунову вдалося відіграти 2 брейк-поінти і вперше взяти свою подачу у другому сеті. Це надало натхнення росіянину і в наступному геймі вже він зробив брейк. Але вже в дев’ятому геймі ситуація розвернулася на 180 градусів і подачу суперника бере італієць. У наступному геймі ключову роль зіграла… суддівська помилка. На подачі італійця було менше і в Турсунова був сет-поінт. У цей напружений момент м’яч після удару Турсунова потрапляє в аут, і це залишилося поза увагою лінійного та головного арбітрів матчу. Турсунов виграє другий сет, а деморалізований італієць пускається у довгі розмови з арбітром. Цей момент вирішив подальшу долю поєдинку. Італієць не зміг налаштуватися на третій сет і у ньому легку перемогу здобув росіянин. Фінальний рахунок поєдинку 4:6, 6:4, 6:3. Суперником Турсунова по півфіналу стане Джонатан Маррей (Велика Британія), який переміг сьому «ракетку» турніра італійця Потіто Стараче 3:6, 6:3, 6:4.

В одному з парних півфіналів легку перемогу здобула українська пара Сергій Стаховський/Орест Терещук. Вони виграли у поляка Томаша Беднарека та англійця Алекса Боґдановіча 6:3, 6:1. Їх суперниками у фіналі, що відбудеться у неділю, стане пара К’юдінеллі/Зовко, які обіграли Дениса Істоміна/Іраклія Лабадзе 7:6(3), 6:2.

Сьогодні на кортах «Мегарону» пройдуть півфінали одиночного розряду Турсунов-Маррей та Беккер-Долгополов. Їх, як і недільні фінали, транслюватиме у прямому ефірі канал «Мегаспорт».

Вдалого вболівання!
Денис Давидов, спеціально для gorod.dp.ua.
Gorod.dp.ua на Facebook.


netb  (18.11.06 14:53): я так понимаю Чесноков не приехал? :-)) Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (14)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (11)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (10)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (9)

•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (9)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вулиці Гаванській зіткнулися ЗАЗ та ВАЗ: троє постраждалих (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте