Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 20 апреля 2024
00:59

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Тенісний турнір Privatbank Open. День четвертий

Тенісний турнір Privatbank Open. День четвертий
Турнір Privatbank Open входить у свою вирішальну фазу. Сьогодні стануть відомі імена фіналістів у парному розряді та півфіналістів — в одиночному. В українців є шанси потрапити і туди, і туди. Для цього українській парі Стаховський/Терещук необхідно перемагати Беднарека/Боґдановіча, а Олександру Долгополову мл. — шосту ракетку турніру Стефана Кубека з Австрії.
Крім цього, за право потрапити у фінал парного розряду позмагаються Істомін/Лабадзе – К’юдінеллі/Зовко. А в одиночному, крім вищезгаданого матчу за участю українця, відбудуться чвертьфінали: [1] Турсунов - К’юдінеллі, Троіцкі – [3] Беккер, Маррей – [7] Старачче.

Вчора на кортах великого тенісного клубу «Мегарон» також відбулися матчі за участі українців. Матч, який відкривав тенісний день, і в якому зустрілися Сергій Бубка – Джонатан Маррей (Велика Британія), став найцікавішим. У першому сеті боротьба виникала виключно на подачах українського тенісиста, але йому все ж вдавалося вигравати свої подачі. Аналогічно починався і тай-брейк. Але в п’ятому розіграші Бубка вперше програє свою подачу. Після цього англієць впевнено бере 2 свої і виграє ще одну подачу Сергія. Єдине, що зміг відповісти Бубка, це взяти наступну подачу англійця, але цього було замало, щоб перемогти у сеті. Рахунок тай-брейку 7:4, і перший сет залишається за гравцем з Великої Британії.
У другому сеті гра вирівнялася і Сергію Бубці вдалося взяти подачу суперника. Наприкінці сету, за рахунку 6:5 на користь Бубки, Маррей міг відіграти програну подачу. Двічі на подачі Сергія рахунок був рівним, але кінець-кінцем Бубка зміг взяти подачу і виграти другий сет — 7:5. Початок третього сету видався дуже «гарячим». Український тенісист програв свою першу подачу і кинувся наздоганяти втрачене. У 3 геймі він мав подвійний брейк, але Маррей зміг відігратися. Емоції глядачів і гравців досягли свого піку на наступній подачі Маррея — у 5 геймі гравці довго грали на «більше-менше». У Бубки було кілька брейк-поінтів. Він феноменально тягнув всі м’ячі. Але вдача була на боці суперника. Маррей зміг вистояти у цій нелегкій боротьбі, а в Сергія просто не залишилося сил на її продовження. Результат третього сету 6:1 на користь англійця.

Після такого виснажливого двобою Сергію знову необхідно було виходити на корт. Ввечері, вперше в історії українського тенісу, між собою грали найкращі українські тенісисти — Сергій Стаховський/Орест Терещук та Сергій Бубка/Олександр Долгополов мл. Попередній матч Бубки дався взнаки. Вперше пара Бубка/Долгополов мл. змогла взяти гейм на подачі Бубки лише під кінець другого сету. Тоді як Стаховський/Терещук грали більш-менш стабільно і віддали свою подачу лише раз — на самому початку матчу. Рахунок 6:3, 6:1, з яким закінчилася ця гра, цілком відповідає тому, що відбувалося на корті.

В інших матчах одиночного розряду теж не вийшло боротьби. Два Лукаши (Длоуґі та Кубот) отримали нищівні поразки від сіяних Бенджаміна Беккера та Дмітрія Турсунова, відповідно. Обидва матчі закінчилися з рахунком 6:1, 6:0.

Результати інших матчів:
Зовко – [7] Старачче 3:6, 6:1, 3:6
Економідіс/Кубек – Беднарек/Боґдановіч 3:6, 2:6

Вдалого вболівання!
Денис Давидов, спеціально для gorod.dp.ua.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  У Дніпрі дівчина бризкала перехожим в обличчя освіжувачем (відео моменту) (11)

•  У Дніпрі розпочали ремонт мосту, що веде на Монастирський острів (11)

•  Мешканці Новокодацького району Дніпра активно долучилися до суботника на «Безіменній висоті» (11)

•  На Фестивальному причалі у Дніпрі відбувся автопробіг-зустріч ретро-машин «За весною» (9)

•  У Дніпрі на автостанції на лівому березі планують збудувати зал очікування з торговельними приміщеннями (7)

•  На Дніпропетровщині чоловіка спершу засудили до довічного за вбивство матері та бабусі, а потім присудили 3 млн гривень компенсації за душевні страждання (7)

•  У 6 закладах Дніпропетровщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті (5)

•  Збитки на понад 7 млн грн: у заповіднику на Дніпропетровщині квадроциклами пошкодили унікальні піщані бархани (5)

•  Утворюється метровий шар піни: у Дніпрі в озеро Куряче з колектора виливаються відходи (5)

•  У Дніпро повертається стародавня мумія! (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварийных детских и тренажерных площадок планируется отремонтировать в 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте