Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 27 апреля 2024
03:45

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Тенісний турнір Privatbank Open. День третій

Тенісний турнір Privatbank Open. День третій
Третій день професійного тенісного турніру Privatbank Open порадував глядачів безкомпромісною, захоплюючою боротьбою та подарував чимало сенсацій. Але про все по порядку.

У першому матчі дня зустрічалися українець Сергій Стаховський та чех Лукаш Длоугі. На жаль, українець не зміг показати свою найкращу гру і програвши у двох сетах 4:6, 4:6 залишив турнір ще на стадії першого кола. У цьому матчі Сергій багато помилявся, часто м’яч, пущений його ракеткою, не перелітав на інший бік корту і залишався біля сітки. Загалом, це був найменш цікавий матч дня на центральному корті.
Проте, абсолютно протилежний матч відбувся за участі іншого українця Олександра Долгополова мл. 18-річний українець протистояв другій ракетці турніру, іменитому італійцю Філліпо Воландрі. Олександру відразу вдалося перехопити ініціативу в матчі і взяти першу подачу італійця. Далі справа залишалася за малим — втримати свою подачу. З цим завданням українець впорався на «відмінно», хоча кілька геймів на подачі українця змусили похвилюватися глядачів. У другому сеті гра розгорталася за аналогічним сценарієм: Олександр бере подачу суперника на початку сету і доводить справу до переможного фінішу — 6:4, 6:4.
У чвертьфіналі українець зустрінеться зі Стефаном Кубеком (Австрія), який вчора переграв Ґреґа Руседскі (Велика Британія). Переможця вдалося визначити лише у трьох сетах, які закінчилися з однаковим рахунком 6:3. Перший з них впевнено взяв Руседскі, а ось наступні два підкорилися австрійцю. Обидва тенісисти продемонстрували гру дуже високого класу, але на завершальній стадії у тенісиста з туманного Альбіону вже зовсім не залишилося сил.

Сенсацією завершився наступний матч між [5] Томасом Йохансоном та Віктором Троіцкі. Гравець із Сербії Віктор Троіцкі займає 246 позицію у рейтингу ATP, ще не має жодної перемоги на турнірах серії Masters, тоді як Томас Йохансон (Швеція) — 71 ракетка світу, 9 разів перемагав у турнірах найвищої категорії і вже у цьому році грав у фіналі мастерса, що проходив у Санкт-Петербурзі.
Сербський гравець з самого початку показав хто на корті господар. Саме він вів переважну частину розіграшів і здобув логічну перемогу у сеті — 6:4. У другому ж сеті Йохансону вдалося взяти себе в руки, зробити брейк на подачі суперника і виграти сет з тим же рахунком 6:4. У третьому сеті виявилося, що швед віддав всі сили у попередньому і став дуже легкою здобиччю для серба, який і виграв цей сет з рахунком 6:2.

Найяскравішим матчем дня став поєдинок Юнеса Ель Анауї з Бенджаміном Беккером. З самого початку стало зрозумілим, що матч буде нелегким для обох тенісистів. У першому геймі, який тривав близько 10 хвилин, Беккеру вдалося зробити брейк, а пізніше виграти і весь перший сет — 6:4. Але марокканець не здавався. У другому сеті в нього наче розправились крила і він робив на корті фантастичні речі. За дуже «гарячої» підтримки глядачів він взяв другий сет — 6:3. У третьому сеті виграла молодість. Тенісист з Німеччини, якому в червні цього року виповнилося 25 років, дістався вирішальної партії у кращому фізичному стані і взяв її з рахунком 6:3.

В іншому матчі швейцарець Марко К’юдінеллі швидко впорався з Рамоном Слюйтером з Нідерландів. Рахунок матчу розгромний — 6:2, 6:1.

Результати парних зустрічей:
Беднарек/Боґдановіч – Куніцин/Турсунов 6:3, 7:6(6)
Керр/Мюррей – К’юдінеллі/Зовко 4:6, 3:6
Кубот/Скоч – Істомін Лабадзе 3:6, 4:6

Сьогодні відбудеться дві зустрічі за участю українців. Першим на кортах «Мегарону» з’явиться Сергій Бубка, який зустрінеться з Джонатаном Марреєм, а у завершальному матчі дня на корті зіграють відразу 4 найкращих українських тенісисти — пара Сергій Бубка/Олександр Долгополов мл. проти пари Сергій Стаховський/Орест Терещук.
Також свій матч проведе перша ракетка турніру Дмітрій Турсунов. Він зіграє проти поляка Лукаша Кубота.
З повним розкладом матчів ви можете ознайомитеся на офіційному сайті турніру www.privatbankopen.com

Вдалого вболівання!
Денис Давидов, спеціально для gorod.dp.ua

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (14)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (11)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (10)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (9)

•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вулиці Гаванській зіткнулися ЗАЗ та ВАЗ: троє постраждалих (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
новых региональных полигонов бытовых отходов будут построены в регионе к 2027 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте