Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 24 апреля 2024
11:43

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Тенісний турнір Privatbank Open. День другий

Тенісний турнір Privatbank Open. День другий
Продовжуються тенісні баталії на хардових кортах Дніпропетровська!

Другий день турніру Privatbank Open видався вдалим для українців. У першому матчі Сергій Бубка змагався з 4 ракеткою турніру, 67 номером рейтингу ATP, італійцем Даніелє Брачіялі. Ігра видалася дуже цікавою, напруженою і мала щасливе для нас закінчення. Перший сет Сергій виграв на тай-брейку з рахунком 7:4, а наприкінці другого зміг взяти подачу суперника. Кінцевий рахунок матчу 7:6(4), 7:5. У другому колі українцю протистоятиме Джонатан Маррей, який вчора обіграв Павла Червенака 7:6(7), 7:5. Не менш цікавою була і гра української пари Сергій Стаховський/Орест Терещук з американцями Еріком Бутораком/Тревісом Перроттом. Не зважаючи на свій високий статус (2 номер посіву) амераканці не змогли взяти жодного сету. Українці дуже легко виграли перший сет, ще з самого початку взявши подачу американців. У другому сеті гра вирівнялася, проте на тай-брейку американці знову нічого не змогли вдіяти з українським натиском. Фінальний рахунок — 6:3, 7:6(3).

Учасники іншого, цілковито українського матчу парного розряду Марченко/Сергєєв – Бубка/Долгополов мл. грали настільки рівно, що переможців вдалося виявити лише у додаткових геймах 3 сету. З рахунком 6:3, 4:6, 10:8 гору взяла пара Бубка/Долгополов мл., яка у другому колі зустрінеться зі Стаховським/Терещуком.

Найбільш цікавим, як і передбачалося, став центральний матч дня [1] Дмітрій Турсунов (Росія) – Іво Мінар (Чехія). На матч зібралося доволі багато глядачів, які розділилися на два табори і підтримували кожний свого тенісиста.
Перший сет росіянин виграв в суху — 6:0. Визначальним у цьому сеті став другий гейм. На подачі Мінара зав’язалася сильна боротьба, але удача була на боці Турсунова. Ситуація могла змінитися у 5 геймі, коли на подачі росіянина рахунок був 0:30, але він зібрався і виграв 4 м’яча поспіль, не залишивши жодних шансів чеху.
У 2 сеті Іво Мінару вдалося вирівняти гру, і не останню роль у цьому зіграла жвава підтримка глядачів. Кожен виграний м’яч чеха його прихильники супроводжували гучними оплесками та вигукували слова підтримки. До 7 гейму гра тривала напружено, але кожному тенісисту вдавалося брати свої подачі. У сьомому ж геймі Мінар провів два дуже яскравих розіграші і взяв подачу Турсунова. Теж саме він зробив і на наступній подачі росіянина, і впевнено довів 2 сет до перемоги — 6:3.
3 сет також починався за рівної боротьби. У 3 геймі на подачі Мінара гравці тягнули найважчі м’ячі і суддя багато разів проголошував «Порівну». Чаші терезів коливалася, але в останню мить схилилися на бік росіянина. Цей гейм і став вирішальним при визначенні долі всього поєдинку. Турсунов виграв 3 сет з рахунком 6:2. У наступному колі він зустрінеться з поляком Лукашем Ку ботом, який вчора виграв у чеха Томаса Какла 6:3, 6:4.

В інших двох матчах зустрічалися партнери по парному розряду, що, напевно, і вирішило долю обох поєдинків.
Італійський двобій Луцці – [7] Стараче більше походив на тренування. Перший сет виграв Луцці (6:1), а другий та третій, з таким же рахунком, вже взяв Стараче. Програш не зіпсував доброго настрою Федеріко Луцці, який весь матч посміхався глядачам та показував їм футбольні номери з тенісним м’ячем. Наприкінці матчу, відповідаючи на обурення глядачів, він з сяючою посмішкою промовив: «Переможе Італія!». Тепер Стараче має зустрітися з Ловро Зовко (Хорватія), який сьогодні обіграв у трьох сетах Александра Васке (Німеччина) — 6:3, 4:6, 6:3.
Матч Стефана Кубека та Константіноса Економідіса, які також грають разом у парі, був не набагато цікавішим. 6:1, 6:4 — Кубек йде далі. Сьогодні він зіграє матч другого кола проти Ґреґа Руседскі.
Не було інтриги і в матчі за участю іншого італійця [2] Філіппо Воландрі та грузина Іраклія Лабадзе. Невелика аудиторія, що спостерігала з трибун за ходом поєдинку, змогла наочно переконатися у поганій формі грузина. Від його перемог на дніпропетровському турнірі у 2003 році не залишилося і сліду. Він програвав м’яч за м’ячем і, здавалося, не дуже хвилювався з цього приводу. Кінцевий результат матчу 6:3, 6:2, і друга ракетка турніру продовжує свою ходу.

Результати інших матчів вчорашнього дня: Євґєній Корольов (Росія) – Марко К’юдінеллі (Швейцарія) 7:6(4), 6:3. Міхаіл Лєдовскіх (Росія)/Віктор Троіцкі (Сербія) – Дєніс Істомін (Узбекистан)/Іраклій Лабадзе (Грузія) 3:5, 5:7. [4] Джордан Керр (Австралія)/Джеймі Мюррей (Велика Британія) – Джеймі Дельґадо (Велика Британія)/Джонатан Маррей (Велика Британія) 6:4, 6:4.

Сьогодні на Privatbank Open можна буде побачити гру двох українців. Сергій Стаховський (найкращий українець у рейтингу ATP) зіграє матч першого кола з Лукашем Длоуї з Чехії, а Олександр Долгополов мл. проведе матч вже другого кола проти італійця Філіппо Воландрі.
Крім того, на корти великого тенісного клубу «Мегарон» вийде гравець, що зовсім нещодавно виграв у великого Андре Аґассі на US Open. Той матч завершив кар’єру великого тенісиста, а Бенджамін Беккер приїхав до Дніпропетровська і завтра зіграє свій перший матч з Йонесом Ель Айнауї. Privatbank Open подарує нам й інші яскраві поєдинки! З детальним розкладом зустрічей можна ознайомитися на сайті турніру (http://www.privatbankopen.com/).

Вдалого вболівання!
Денис Давидов, спеціально для gorod.dp.ua

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (8)

•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (7)

•  У Дніпрі дівчина бризкала перехожим в обличчя освіжувачем (відео моменту) (7)

•  У Дніпрі на автостанції на лівому березі планують збудувати зал очікування з торговельними приміщеннями (7)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На Блакитному озері будують паркан: власник обіцяє пляж за європейськими нормами (6)

•  На вулиці Гаванській зіткнулися ЗАЗ та ВАЗ: троє постраждалих (6)

•  Утворюється метровий шар піни: у Дніпрі в озеро Куряче з колектора виливаються відходи (5)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (5)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте