Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 19 апреля 2024
02:10

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Тенісний турнір Privatbank Open. День перший

Тенісний турнір Privatbank Open. День перший
До нашого міста вже вчетверте поспіль завітав великий теніс! На кортах тенісного клубу «Мегарон» стартував найбільший в Україні тенісний турнір ATP Tour «Privatbank Open». І хоча офіційна церемонія відкриття відбудеться лише сьогодні, вже вчора були зіграні перші матчі основних одинарної та парної сіток.

Серед 10 тенісистів, що виходили вчора на корт, був і українець Олександр Долгополов мл. (м. Київ), який грав проти 31-річного чеха Богдана Улірока. Вік чеха давався взнаки, тому навіть слабкі удари українця ставали для Богдана великою проблемою. Результат цього матчу майже розгромний — 6:3, 6:2. А ось наступний матч для Олександра буде значно складнішим. Йому доведеться грати проти переможця матчу Іраклій Лабадзе (Грузія, переможець Privatbank Cup ’03) – [2] Філіппо Воландрі (Італія). Матч Віктор Троіцкі (Сербія) – Ігорь Куніцин (Росія) також завершився дуже швидко. Росіянин не зміг нічого протипоставити сербу і програв матч з рахунком 6:3, 6:1. У другому колі серб зустрінеться зі знаменитим шведом Томасом Йохонсоном, який вчора у дуже запеклій боротьбі обіграв іншого росіянина Міхаіла Лєдовскіх. У першому сеті швед та росіянин впевнено брали свої подачі і дісталися тай-брейку, на якому взяли по одній подачі суперника. При рахунку 6:6 шведу вдалося взяти подачу суперника і не віддати свою. У другому сеті молодий росіянин тримався до 9 гейму, в якому і програв свою подачу. Шведу не залишалося нічого іншого як впевнено відіграти на своїй подачі, вигравши матч з рахунком 7:6 (8:6), 6:4. Інші два матчі Алекс Богдановіч (Велика Британія) – [8] Рамон Слютер (Нідерланди) та Кеннет Карлсен (Данія) – Ґреґ Руседскі (Велика Британія) розвивалися приблизно однаково. Один з гравців впевнено починав гру, вигравав перший сет, але у другому сеті його супернику вдавалося нав’язати боротьбу, виграти другий сет і потім доволі легко третій. У друге коло проходять [8] Рамон Слютер (3:6, 6:2, 7:6(5)) та Ґреґ Руседскі (2:6, 7:5, 6:1).

У парному турнірі було зіграно три матчі. Брати Ян та Іво Мінари з Чехії програли швейцарцю Марко К’юдінеллі та хорвату Ловро Зовко (5:7, 6:7(5)). Перша пара турніру Лукаш Кубот (Польща) та Девід Шкух (Чехія) обіграли Бенджаміна Беккера (Німеччина) та Томаса Какля (6:4, 6:4). А італійська пара Федеріко Луці/Потіто Стараче програли парі Константінос Економідіс (Греція)/Стефан Кубек (Австрія) 3:6, 2:6.

Сьогодні на глядачів Privatbank Open чекає дуже захоплюючий день. На кортах з’явиться багато українців (Сергій Бубка в одинарному розряді побореться з італійцем Даніелє Брачіялі, пара Сергій Стаховський/Орест Терещук зіграє проти американців Еріка Буторака та Тревіса Перротта, а також відбудеться українській двобій Ілля Марченко/Іван Сергєєв – Сергій Бубка/Олександр Долгополов мл.). Крім того, перша ракетка турніру росіянин Дмітрій Турсунов протистоятиме чеху Іво Мінару. Відвідувачі тенісних кортів клубу «Мегарон» зможуть відпочити від запеклих тенісних баталій під час офіційної церемонії відкриття турніру, яка розпочнеться після 17 години.

Нагадаю, що подивитися матчі Privatbank Open також можна на каналі «Мегаспорт».

Вдалого вболівання!
Денис Давидов, спеціально для gorod.dp.ua

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  У Дніпрі дівчина бризкала перехожим в обличчя освіжувачем (відео моменту) (11)

•  Мешканці Новокодацького району Дніпра активно долучилися до суботника на «Безіменній висоті» (11)

•  У Дніпрі розпочали ремонт мосту, що веде на Монастирський острів (11)

•  На Фестивальному причалі у Дніпрі відбувся автопробіг-зустріч ретро-машин «За весною» (9)

•  У Дніпрі відзначають День космонавтики (7)

•  У Дніпрі зник екскурсійний ретро-трамвай – у чому причина? (7)

•  На Дніпропетровщині чоловіка спершу засудили до довічного за вбивство матері та бабусі, а потім присудили 3 млн гривень компенсації за душевні страждання (7)

•  Збитки на понад 7 млн грн: у заповіднику на Дніпропетровщині квадроциклами пошкодили унікальні піщані бархани (7)

•  На Дніпропетровщині відбувається пошукова операція 13-річної Марини Волошко (5)

•  У Дніпро повертається стародавня мумія! (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте