Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 26 апреля 2024
12:04

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

У Дніпропетровську відбудуться урочистості до 150-ї річниці від дня народження Івана Франка

літературні читання, присвячені 150-ій річниці від дня народження видатного українського письменника Івана Франка. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомило Інформаційно-аналітичне агентство ДНУ.

За інформацією агентства, в урочистостях візьмуть участь: заступник начальника Управління освіти і науки виконкому Дніпропетровської міської ради Віктор Горячев, ректор ДНУ, професор Микола Поляков, проректор з науково-педагогічної роботи у сфері гуманітарної освіти та виховання молоді, професор Валентин Іваненко, письменники Дніпропетровщини на чолі з головою Дніпропетровської обласної організації національної спілки письменників України Лесею Степовичкою, викладачі та студенти.

Як повідомило агентство, художня частина заходу буде представлена літературно-музичною композицією на слова Івана Франка, яку підготували студенти факультету української філології та мистецтвознавства. Прозвучать поезії зі збірок «З вершин і низин», «Зів’яле листя», поеми «Мойсей», автобіографії письменника «Дещо про себе самого».

Довідка: Іван Франко (1856-1916) — видатний український письменник, історик, фольклорист, етнограф, громадський діяч. Перекладач світової літератури. За своє життя написав більше ніж п’ять тисяч літературних творів.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте