Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 26 апреля 2024
11:23

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Наступного року з бюджету Дніпропетровської області до державного бюджету вилучатимуть вдвічі менше коштів

Наступного року обсяги відрахувань з бюджету Дніпропетровської області та міського бюджету Дніпропетровська до Державного бюджету будуть зменшені вдвічі. Про такий результат переговорів з Прем’єр-Міністром України Юрієм Єхануровим голова Дніпропетровської облдержадміністрації Надія Дєєва повідомила на засіданні Політичної ради при голові облдержадміністрації 5 грудня.

За словами Надії Дєєвої, таке рішення прийняте з огляду на цьогорічне перевиконання (майже в 2,2 рази) Дніпропетровщиною плану відрахувань до Державного бюджету.

«Всі наші пропозиції, викладені нами уряду, окремо розглядалися на засіданні Кабінету Міністрів і в Міністерстві фінансів», — зазначила Надія Дєєва і додала, що відтак наступного року з’являється можливість для продовження фінансування обласних програм, започаткованих цього року — з газифікації, вирішення проблем водопостачання, житлового будівництва, спорудження метро.

Довідка: До зведеного бюджету Дніпропетровської області станом на 28 листопада 2005 року надійшло податків і зборів на суму 671,5 млн грн, що складає 77,3% від плану на місяць. Такі дані щоденного моніторингу виконання Державного і місцевих бюджетів Дніпропетровської області, опубліковані на офіційному інтернет-сайті Дніпропетровської облдержадміністрації.

За даними моніторингу, з початку року до бюджету області надійшло 8 млрд 177 млн грн, а це — майже 114 % від плану на січень–листопад 2005 року. У порівнянні з відповідним періодом минулого року доходи зведеного бюджету зросли майже на 3 млрд 463 млн грн, або на 184,6 %. На рахунки місцевих бюджетів області в листопаді надійшло близько161,4 млн грн, що складає 75,2% від плану місяця.

У цілому за 2004 рік доходи зведеного бюджету Дніпропетровської області склали 3 млрд 747,2 млн грн, у тому числі податкові надходження — 1 млрд 797,9 млн грн.
Gorod.dp.ua на Facebook.


случайно  (06.12.05 17:39): чиновникам Ответить | С цитатой
.  (06.12.05 11:56): Наверное, кому то станет легче! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте